En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 7 juni 2007

Nu äntligen...

Av S - 7 juni 2007 14:36

...har jag fått ändan ur vagnen och uppdaterat min hemsida. Har bara känts jobbigt att behöva plocka bort alla väntade kullar och lägga upp Tindra på minnessidan så jag har verkligen dragit mig för det. Men nu är det gjort. Skönt...


Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig sololjan och tvätta håret, sen blir det en sväng ner på stan. Sen hem igen och baka lite och sen burstädning. Hej och hå. Jag ska nog lyckas hålla mig sysselsatt tills Petri kommer hem.


Lyckades få tag på vår vaktmästare/hyresvärd också. Han hade lovat att han skulle hämta tapetbordet (detta helvetes bord!) + diverse tapetseringsattiraljer redan i måndags men det hade ännu inte blivit gjort. Sen fick jag syn på honom på gården och gick och frågade, och han hade visst glömt bort det. Nu är ddet iaf bortburet! Äntligen!


Fick en jobbig längtan efter Uppsala när jag låg ute och solade. Kom att tänka på förra sommaren när jag och F tog tillvara på varenda lediga dag och låg och solade, antingen i stadsparken eller också på Fyrishov. Det var härliga tider! Det blir så mycket roligare om man hjälps åt med att uthärda stekningen. ;p Nåväl, jag fick iaf plötsligt en väldig hemlängtan efter Uppsala både som stad och till vännerna där. Här i Gävle känner jag mig faktiskt rätt ensam och stan här är inte "min" stad. Att gå på stan här är inte samma sak som att gå på stan i Uppsala där jag känner varenda liten affär och vartenda litet kvarter, där man känner igen folk med jämna mellanrum och kanske springer på någon bekant. Här känner jag mig nästan som en turist när jag strosar runt och det känns inte bra. Gävle ska ju vara min stad nu men det känns inte så. :( Utan Petri skulle jag vara helt vilse. Känner mig lite ledsen just nu och skulle gärna åka hem till Uppsala och hälsa på lite och traska runt på välbekanta gator.

 
 
Ingen bild

Lisa

7 juni 2007 15:08

Sophie, misströsta inte! Att ha hemlängtan är fullt normalt. Det betyder ju bara att du kommer från någonstans där du trivts och mått bra! Jag är född och uppvuxen i Norrland, men flyttade därifrån för sju år sedan. Jag trivs bra i Uppsala, för det är "min stad", men ibland får man det där stinget i hjärtat efter det som egentligen är "hemma". Du är ju relativt nyinflyttad i Gävle, så det kommer at kännas bättre med tiden. Håll ut! (Uppsala är ju bara en timme bort...)

 
trollpackan

trollpackan

7 juni 2007 18:28

Förstår vad du menar! Vi flyttade hit där vi bor nu för 16 (!) år sen, och har fortfarande inte kommit riktigt in i det här. Saknar gamla kompisar, vilka vi åker och hälsar på då och då.Blir inte riktigt samma här...men för det kan det ju bli det för dig! Ha det bra!

http://trollpackan

 
Pernilla

Pernilla

7 juni 2007 20:49

Hej! Nja, har bott ett år i Ulleråker faktiskt, bor just nu hemma hos m&p och drar till Kristianstad 1/7 där jag jobbar :-) Men jag ska faktiskt söka ett jobb i Gävle, så då är det ju nära och bra! Men kommer väl att ha vägarna förbi nångång :-)
Jo, marsvinen saknas ibland... Jag har en plan att fortsätta när jag får möjlighet :-)

http://www.pernillas.nu

 
Malin

Malin

7 juni 2007 21:51

Jag saknar inte Uppsala. :D

Hur ofta är du där då?

Kram

http://www.wilmapalmen.blogg.se

 
Ingen bild

Åsa W

24 juni 2007 17:03

Jag kikar förbi o kikar på din fina hemsida o läser din blogg då o då.
Opuz o Fenja hälsar. De mår bara bra.
Väldigt mysiga båsa två o så snygga!
Sommar hälsningar från Åsa W

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards