En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 juni 2007

Av S - 7 juni 2007 14:36

...har jag fått ändan ur vagnen och uppdaterat min hemsida. Har bara känts jobbigt att behöva plocka bort alla väntade kullar och lägga upp Tindra på minnessidan så jag har verkligen dragit mig för det. Men nu är det gjort. Skönt...


Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig sololjan och tvätta håret, sen blir det en sväng ner på stan. Sen hem igen och baka lite och sen burstädning. Hej och hå. Jag ska nog lyckas hålla mig sysselsatt tills Petri kommer hem.


Lyckades få tag på vår vaktmästare/hyresvärd också. Han hade lovat att han skulle hämta tapetbordet (detta helvetes bord!) + diverse tapetseringsattiraljer redan i måndags men det hade ännu inte blivit gjort. Sen fick jag syn på honom på gården och gick och frågade, och han hade visst glömt bort det. Nu är ddet iaf bortburet! Äntligen!


Fick en jobbig längtan efter Uppsala när jag låg ute och solade. Kom att tänka på förra sommaren när jag och F tog tillvara på varenda lediga dag och låg och solade, antingen i stadsparken eller också på Fyrishov. Det var härliga tider! Det blir så mycket roligare om man hjälps åt med att uthärda stekningen. ;p Nåväl, jag fick iaf plötsligt en väldig hemlängtan efter Uppsala både som stad och till vännerna där. Här i Gävle känner jag mig faktiskt rätt ensam och stan här är inte "min" stad. Att gå på stan här är inte samma sak som att gå på stan i Uppsala där jag känner varenda liten affär och vartenda litet kvarter, där man känner igen folk med jämna mellanrum och kanske springer på någon bekant. Här känner jag mig nästan som en turist när jag strosar runt och det känns inte bra. Gävle ska ju vara min stad nu men det känns inte så. :( Utan Petri skulle jag vara helt vilse. Känner mig lite ledsen just nu och skulle gärna åka hem till Uppsala och hälsa på lite och traska runt på välbekanta gator.

Av S - 7 juni 2007 09:28

Ännu en ledig dag. :) Har en del att pyssla med idag och det känns bara bra för Petri skulle på någon föreläsning med jobbet efter ordinarie arbetstid så han är inte hemma förrän efter kl 20. Ska strax äta frukost och sen cykla iväg och hämta mitt HM-paket som kom förra veckan som inte har kunnit hämtas ut ännu. Sen tänkte jag lägga mig och sola en stund och försöka läsa ut Jerusalem så att jag kan börja på Stieg Larssons nya någon gång. *längtar* kan varmt rekommendera hans böcker! Det går knappt att lägga ifrån sig dem när man väl har börjat. Och såna böcker gillar jag.


Efter att solningen är avklarad tänkte jag nog ta en promenad ner på stan en sväng. Skulle behöva köpa något mer vardagslinne för det har jag så dåligt med. Nu har ju skattepengarna kommit också så man är stenrik. Hela 454:- fick jag tillbaka! Wohoo! ;p


Ska ta och städa ett par burar idag också och låta grisarna springa lösa på golvet i omgångar. Det har blivit lite lite av den varan på sistone, mycket pga tapetsering och en massa annat pyssel på lediga stunder. Men idag ska de få lite motion. :) Våran innergård skulle egentligen vara perfekt betesmark för ett gäng grisar men jag är inte så säker på att hyresvärden tycker det. En gång när Petri lite försynt nämnde att vi har marsvin så hade han muttrat något om att såna där kunde man väl göra cykelsadelskydd av... Trevlig gubbe det där... :/

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards