En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 21 juni 2007

Av S - 21 juni 2007 16:16

Näe, nu blir jag snart tokig! Undine är dålig IGEN! Vad är dte för fel!? Samma diffusa symptom med uppruggad päls och kisande ögon, kan inte se eller känna något som skulle vara fel men nånting är det ju uppenbarligen. Har gett henne näringsdryck och det äter hon självmant med god aptit. Varför ser hon då så risig ut!? Att gå till veterinären för så diffusa symptom känns helt meningslöst med tanke på att de flesta veterinärer är helt borta när dte gäller smådjur som marsvin. När det nu inte heller finns något direkt att ta på vad gäller symptom så är det nog helt kört vad gäller att få Undine botad hos en veterinär... :/ Jag får väl helt enkelt hoppas att hon piggnar till igen som hon har gjort tidigare och sen inte blir dålig igen.


Petri är ute och kör motorcykel nu och jag ska strax baka marängbotten till midsommartårtan imorrn. :) Vi firar midsommar i Storvik och har idag inhandlat diverse ingredienser till en förhoppningsvis lyckad midsommarmiddag. Det blir mestadels grillat i form av kyckling, fläskfilé, grillspett med champinjoner, gul, röd och orange paprika samt rödlök. Till det färskpotatis och olika kalla gräddfilssåser. Det blir nog smaskens tror jag. :)


Ikväll blir det bio. Zodiac heter filmen och den verkar bra om än lite väl lång (fattar intevarför man måste göra så långa filmer) men med lite godis och dricka så sak vi väl klara att sitta still så länge. :)




Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards