En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 14 juni 2007

Av S - 14 juni 2007 20:58

Ja det går då upp och ner med Undine. Nu när jag kom hem från jobbet så såg hon ut som vanligt igen. Pigg och strosandes i buren, inte alls ruggig eller kisandes som imorse. Jag har iofs fortsatt antibiotikakuren och dessutom handmatat henne två gånger på förmiddagen med näringsdryck, vet inte om det kan ha fått igång henne igen. Hon fick 9 ml näringsdryck till nu när jag kom hem och det åt hon frivilligt från sprutan. Kvällsmaten tog hon gärna emot och stod och tiggde tillsammans med de andra. Himla skumt det här...


Det verkar inte bli något Luleå nästa vecka iaf. Det måste isf bli mitt i veckan och då jobbar ändå Petris föräldrar och systrar på dagarna och hans kompisar är inte hemma så det känns lite meningslöst att åka så långt för att bara se hans familj på kvällarna. Så vi får klura på något annat istället. Någon med förslag på roliga utflykter/saker att göra?



Av S - 14 juni 2007 09:09

Äsch... Jag tar visst ut saker i förskott. :/ Undine är inte alls helt pigg igen. Imorse satt hon i hörnet uppruggad igen. Och jag kan inte se något fel på henne mer än att hon har en klo som hon förmodligen har stukat för den är lite blå vid fästet. Nu går hon på bactrim iaf och jag har handmatat henne med näringsdryck. Hon äter iaf hö har jag sett och igår kväll åt hon selleri och morot vad jag såg. Fattar bara inte vad som kan vara fel.


Ikväll ska jag jobba... Skulle ha varit ledig men de ringde nu på morgonen och frågade om jag kunde hoppa in på en annan avdelning än den jag brukar vara på. Egentligen vill jag ju inte alls, jag vill ha mina två lediga dagar innan jag ska jobba helg men den sammanlagda tiden i juni ser dyster ut iom att jag är helt ledig nästa vecka så jag kände att dte nog ändå skulle vara bra att få in de där extra timmarna. Nu kommer jag alltså att jobba kväll tre dagar i rad. Det är trist för det blir inte mycket social tid tillsammans med Petri på kvällarna. Jag kan ju vara uppe länge men Petri ska ju upp före kl 6 på mornarna så för hans del blir det ju inga sena kvällar. Trist. Jaja, nästa vecka är vi iaf lediga båda två. :)


Nu vill jag ha lite sol igen så att man kan fortsätta att bättra på brännan. ;) Det lilla jag har nu hinner ju försvinna igen om det inte blir solningsvänligt väder igen.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards