En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 10 juni 2007

Av S - 10 juni 2007 19:16

Just nu är jag ensam hemma, Amabelle och Lucky motionerar i köket (Lucky har f.ö fått ny kortkort sommarfrilla), och tvn skrålar i bakgrunden. Petri är ute och kör motorcykel och eftersom jag inte har några kläder eller hjälm så får jag glatt stanna hemma. :/


Dagen har spenderats på diverse olika ställen. Det blev en ganska utdragen förmiddag, vi sov länge och sen tog det ett tag innan vi hade ätit frukost och packat bilen. Till slut kom vi iaf iväg och styrde vår kosa till Gävles återvinningscentral. Jag har faktiskt aldrig tidigare varit på ett sånt ställe (skäms på mig!) men jisses vad med folk det var där! Antar att folk passar på påen söndag när de är lediga och inte har något annat för sig.
Vi fick iaf slängt alla Ikea-kartonger som vi smalat på oss underhelgen och dessutom mitt gamla datorbord. Så nu är det tomt på skräp och bråte i lägenheten. :) Trevligt värre.


Sen bar det av till Lidl där jag handlade vitkål, morötter, broccoli och paprika till marsvinen och så lite annat småkraffs till oss människor. På väg till Lidl körde vi förbi en folksamling runt en massa bilar och enligt Petri var det någon sorts tävling i hur högt/bra man kunde få sin bilstereo att låta (!!??) Jag säger då det... Det finns visst andra intressen som är lika knasiga som marsvineriet... ;p


Sen tog vi en runda till Rusta och inhandlade ett stycke grenuttag + förlängningssladd så nu kan vi ordna till det ytterligare med alla kablar till tv och dvd och boxer och modem och router och gud vet vad. :)


En runda på Willys hann vi också med och fastän vi bara skulle köpa mjölk så blev det två fulla matkassar. Det är lustigt det där. :) Väl hemma blev det middag bestående av stuvade makaroner och köttbullar. Mums!


Nu ska jag ta itu med sladdhärvan bakom tvn. Se upp! 


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards