En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Bloggtorka

Av S - 4 maj 2010 10:25

Nu var det visst ett tag sedan sist... Vi har besök av Petris syster hela veckan så det blir inte så mycket bloggande då.


I lördags var jag iaf till Örsundsbro på utställning. Hade med mig Meya och Nellike och de gick ju i samma klass. Båda fick dock 89 poäng men Nellike placerade sig före Meya pga helhetsintrycket (se där, vad olika man kan tycka ;-) Personligen föredrar jag ju Meyas djupa färg mot Nellikes blekare färg). Nellike blev även BIR-R med cert medan Meya förstås bara fick CK. :-) Känns helt okej ändå för Nellike är en stooor tjej som kommer att behöva sättas med hane ganska snart medan Meya är mindre och kan vänta ett tag på parning. Tänkte ställa henne på SM innan det blir något pojkbesök för hennes del.


Pimienta och Piripiri flyttade också i lördags. Piripiri har anlänt tills in nya familj medan Pimienta kommer fram tills in nya matte först imorgon. Lycka till sötgrisarna!


Och Leannas bebisar växer så det knakar! De ser så stora ut nu! Igår blev de två veckor gamla. Igår var också första gången som någon av bebisarna kom upp på hustaket, det var Äppelmazarin som lyckades armhäva sig upp. ;-)


Anars är det rätt lugnt på marsvinsfronten. Tosca har blivit parad av Lucky Me så nu återstår att se om den parningen tog (Nonne har ju inte fått till det trots flera försök). Jag har även stat ihop Gizelle och Nonne och hon har förmodligen blivit parad. Blir det inget där heller så är det ju förmodligen Nonne som det är "fel" på men då får det vara så... Jag tänker inte prova med någon annan hane på Gizelle utan då får det vara för hennes del.


Nej, nu ska jag fortsätta med exjobbet... Hej och hå...    

 
 
Felicia

Felicia

5 maj 2010 23:06

Allt har gått kanon med Pimienta, hon är väldigt trygg nu och supernyfiken hela tiden :-) Har skrivit mer på bloggen.

http://grisenfrideborg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards