En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 11 juni 2007

Av S - 11 juni 2007 12:11

Så var det måndag och fem lediga dagar är redan förbi. Jag fattar inte hur fort tiden går! Jobbar kväll ikväll och börjar kl 14, så nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen fixa något att äta innan jag sticker iväg.


Både Petri och jag är lediga nästa vecka och vi skulle vilja göra något mer än bara vara kvar i Gävle. Vi hade lite planer på att åka upp till Luleå en snabb sväng (tar ju nästan en hel dag att köra bil enkel väg) men som alltid när man har djur är det svårt att vara spontan. Och i Gävle känner vi tyvärr inte så mycket folk ännu så det är svårt att få tag på djurvakt. Petris snälla kompisar som bor några mil utanför Gävle har erbjudit sig att mata dem en gång men det räcker inte så långt om vi ska åka ända till Luleå. En matning till är nödvändigt isf, då kan vi vara borta i fyra dagar.Någon djurvänlig människa i Gävle som känner sig manad att mata 13 glada, charmiga och hungriga marsvin? :) Hojta till isf!


Nu har vi bokat båt till Finland i juli. Vi kommer att vara där en vecka och snälla mamma har lovat att hjälpa oss med marsvinen den veckan. Hon och Becke kommer att bo i lägenheten och passa på och göra lite utflykter i trakten. Det är ju faktiskt himla fint här och det är nära till t.ex Dalarna där det finns massor med mysiga utflyktsmål. De har ju sina motorcyklar också så de kommer säkert att ge sig ut på en massa hojturer. :) 


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards