En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Det är mycket nu

Av S - 18 maj 2010 07:55

Det är mycket nu... Jag jobbar för fullt på mitt exjobb och samtidigt ska SM planeras och helst bli bra också. :-p Vi är en liten tapperskara som arrangerar och det är MASSOR att tänka på! Sen ska vi förstås helst gå med vinst också eller iaf inte gå back... Det vore inte bra för våran redan knapra ekonomi.


På Luneas marsvinssida råder det dock lugn och harmoni. ;-) Igår fick Chokladbiskvi och Äppelmazarin flytta ihop med Kokostopp och det var mycket uppskattat från Kokostopps sida.


Tosca har ju blivit parad av Lucky Me och hon har inte brunstat om vad jag har sett. När hon gick med Nonne så såg jag ju alla omparningar och nu har jag varit extra vaksam och kollat varje dag efter tecken på brunst eller parning men ingenting! Så det verkar som om Lucky Me fick till dte på första försöket med Tosca, gammelgubben... I augusti blir han fem år.


Gizelle går med Nonne sedan några veckor tillbaka och hon blev parad nästan på en gång så nu väntar jag på om hon ska brunsta om eller inte. Om hon inte gör det och alltså är dräktig med Nonne så är det ju väldigt märkligt eftersom Nonne fick till det fyra gånger med Tosca utan resultat!


I torsdags köpte vi ett begagnat Nintendo Wii och sedan dess är vi fast i Super Mario... Så i ärlighetens namn har en det tid gått åt till att spela det också. ;-p Och så har jag faktiskt även tränat två gånger med Wii:et! Active personal training heter träningsspelet och man kan välja en massa olika träningsprogram. Det program som jag har provat hittills är fruktansvärt jobbigt och svetten bara flödar! Helt galet... Tycker ändå att jag har hyffsad kondis efter alla löpturer den senaste tiden men det här träningsprogrammet tog verkligen knäcken på mig! Träningsverk får man också kan jag lova...


Nej, nu ska jag göra iordning mig inför ännu en dag på skolan i exjobbets tecken...

 
 
Ingen bild

Papps

18 maj 2010 13:37

Det var länge sedan

 
emelie

emelie

21 maj 2010 13:38

Det låter stressigt, men kul! Hoppas att jag kan ta mig till SM och ta mig en titt. Jag har tyvärr bara ett marsvin att ställa ut så jag tar nog inte med mig någon alls. Jag hoppas att SM blir i en bra lokal och inte så varmt & kvavt som förra gången då jag inte var där :)

http://emeets.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards