En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 31 augusti 2007

Av S - 31 augusti 2007 11:23

Min vackra satincrestade saffrondalmis pethona Ellen är garanterat dräktig. :) Igår hade hon gått 7 veckor sedan parning och magen är redan väldigt stor. Hoppas bara att hon inte får massor med ungar som är för små för att klara sig. :/ Hellre tre eller fyra tjockisar!


Jag måste fundera ut någon bra lösning för vem hon ska få som ny burkompis när jag flyttar ut pappa Blazé. Flytten borde ske snart så att hon inte hinner bli alltför långt gången i dräktigheten. Jag funderar på att sätta ihop henne med Madeira och hennes bebis men risken är stor att Madeira åker på rejält med stryk för Ellen är en tuff hona medan Madeira är väldigt vek. Eller så förstår Ellen på en gång att hon har övertaget och inser att hon inte behöver gå på Madeira mer... Sen är jag ju rädd att lille Åssian ska komma i kläm också. Känns ju inte bra. :/ Jaja... Det löser sig väl på något sätt hoppas jag.


Har trimmat lite idag inför Valbo-utställningen. Ska bli himla trevligt! Yalima är sååå fin så det ska bli spännande att ställa henne. :) Sist fick hon fina lovord av domaren och jag fick sen höra av en uppfödarkollega att han hade nämnt Yalima på en annan utställning också. Kul kul! :) Nalle Puh får åka med den här gången också, nu går han ju i championklass men han är fiiin så han får allt följa med igen. Lilla Betty, som egentligen inte är så liten längre, ska ställas i petclass. Med hem från utställningen får jag en black tan teddyhane som jag ska låna. Tanken är att han och Betty ska få bebisar ihop, borde bli roliga pettar! :)


Nu ska jag göra iordning mig och åka till skolan och leta lite efter info på biblioteket. Måste hitta uppgifter om rörtillverkning- och hantering... Har sökt på nätet men det ser mörkt ut där så nu hoppas jag på bibblan.

Av S - 31 augusti 2007 11:22

Får jag presentera de stolta nyblivna föräldrarna Melchior och Madeira med sin son Åssian. :)



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards