En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 1 augusti 2007

Av S - 1 augusti 2007 13:19

Sitter här med en alldeles nygjord iskall smoothie gjord på frysta hallon, blåbär och jordgubbar, banan och vaniljyoghurt. Mums! så gott! Perfekt som lätt lunch. :) Och så är det nyttigt också. Kissekatterna studsar runt mina fötter och har så mycket bus i kroppen att de inte vet vad de ska ta sig till. ;)


Har precis kommit hem från en runda på stan. Petri fyller år på lördag så en present måste införskaffas. Vad det blev vågar jag inte avslöja här, vet inte om han läser. Passade på att växla tillbaka våra euros också till svenska kronor så nu blev man lite rikare igen. :) F.ö så är denna månad en riktig mardröm vad gäller pengar för min del. :/ Jobbade så lite i juni så lönen blev mycket mindre än vad jag brukar få så det blev inte många kronor kvar när räkningarna var betalda. :( Men det ska väl gå på något sätt. Får snåla helt enkelt. Vilket är fruktansvärt tråkigt, särskilt när man går runt på stan och ser alla fina saker man vill ha. Gardiner, påslakanset, tallrikar, kläder, tidningar och böcker, inredningssaker... *suck* Nåja, nån gång ska väl jag också bli rik förhoppningsvis.


Ska strax ta itu med mastodontdisken i köket och sen trimma marsvin och dammsuga lägenheten. Nu när jag flyttade Eliza från ras till pet så blev dte plötsligt en mindre att trimma. Skönt... Ska väl vara en duktig hemmafru och laga mat tills Petri kommer hem också. ;) Tror att det får bli köttfärsbiffar med kokt potatis och champinjonsås idag. Gott!






Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards