En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av S - 16 augusti 2007 14:47

Jodå, nog gick körlektionen vägen även om jag var fruktansvärt stressad första halvtimmen. Fick iaf en massa tips på vad jag borde träna mer på och det var ju anledningen till att jag ville ta en lektion. Nu ville han boka in 5-8 lektioner och sen en uppkörning direkt på det men tyvärr så var det ont om tider nu framöver. Först i oktober kunde man få körtider någorlunda regelbundet och ofta. Men 5-8 lektioner till, så många hade jag verkligen inte tänkt mig. Möjligen 2-3 till. Jag förstår inte riktigt hur de tänker för om jag nu går hem och övar stenhårt på det han sa och sen kommer tillbaka och "visar upp" igen så borde det ju vara okej (om jag har lärt mig rätt då) och antalet lektioner som de tycker att jag ska gå borde ju då rimligen minska?  Eller är det så att de vill ha in en viss summa pengar innan de släpper iväg en på uppkörning..?


När jag kom hem städade jag lite burar och uppdaterade hemsidan, hade inte uppdaterat på läääänge men nu äntligen fick jag det gjort. Man måste ju ha lite inspiration, annars blir det inte bra.


Har även bestämt mig för att jag ska börja plugga i höst (redan på onsdag den 22:a faktiskt). Det får bära eller brista. Högskoleingenjör med inriktning ekonomi är det jag har kommit in på men att jag sen byter inriktning under utbildningens gång är inte helt omöjligt.

Av S - 16 augusti 2007 08:20

Om en timme är det dags! Då sätter jag mig i en körskolebil för första gången och låter någon annan än Petri sitta bredvid. :p Känns mycket läskigt måste jags äga. En dubbellektion blir det så i 80 minuter ska jag köra runt i Gävle. Hoppas, hoppas att det inte sker några alltför stora missöden. Jag kan ju köra bil egentligen. Enda anledningen till att det skulle kunna gå helt åt skogen är väl min nervositet så jag måste försöka tygla den... Snälla ni, håll en tumme för mig!

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards