En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av S - 15 augusti 2007 13:16

Nu har jag bokat en dubbel körlektion på en körskola här i stan. Kl 09.20 imorgon redan! Hu vad läskigt! Kommer väl att kissa på mig innan. :p Och ändå är det bara en lektion, inte uppkörning (vilket jag f.ö inte förstår hur mina nerver ska klara). Sån dålig tajming nu med tanke på min urusla ekonomi för tillfället men men, ska jag börja plugga (vilket det lutar åt) så kommer det ju knappast att bli bättre på sisådär 3 år och SÅ länge kan jag bara inte vänta med körkortet. Provet går ju ut i april nästa år och då måste uppkörningen vara avklarad och godkänd. Ska boka tid för halkbanan också inom kort, men det kostar det med förstås. :/


Var in på biblioteket i Gävle idag och blev kvar en lång stund. Vad det är mysigt på bibliotek! Jag kan gå hur länge som helst och titta bland alla rader av böcker. Fixade lånekort och lånade en DVD-film; Free Jimmy, flera kattböcker, en nostalgibok om godis och glass samt Mia Winges nya bok om marsvin. När jag var liten så var jag och pappa ofta till biblioteket och jag älskade att plocka bland och välja ut vilka (barn)böcker som jag skulle låna hem. Till slut fanns det inte många böcker kvar som jag inte hade läst så då blev det till att börja om från början igen. :) Det är något som jag absolut ska se till att göra med mina framtida barn. Jag tror att det är jättenyttigt för barn att läsa böcker, redan från när de är små. Och gärna blandat med sagoböcker och faktaböcker. Kommer ihåg att jag själv var väldigt fasvinerad av experimentböcker och faktaböcker om djur.


Nu ska jag lägga mig på sängen och kolla lite i de nylånade böckerna. misstänker att jag kommer att få kattsällskap ganska fort. :)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards