En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 14 augusti 2007

Av S - 14 augusti 2007 16:29

Jajamänsan, nu står det en plåt med vaniljbullar i ugnen och på jäsning står  en plåt med kanel- och kardemummabullar. Mums! Finns det något godare än fortfarande varma, nybakade bullar med ett glas mjölk? :) Till middag idag blir det stuvade makaroner med köttbullar. Smaskigt det med tycker jag. 


Nu är det dags att ta ut bullarna! 

Av S - 14 augusti 2007 09:19

Jahapp, så är man arbetssökande då. var igår till arbetsförmedlingen och skrev in mig. Nu vet jag iofs inte ritkigt om jag kommer att plugga i höst eller inte men det är lika bra att skriva in sig för säkerhetsskull, sen kan man ju meddela dem ev. studier. 1,5 timme tog det på AF, först skulle man skriva in sig själv på deras datorer och sen fick man väääänta för att få träffa en handläggare. Nu fick jag en ny tid till måndag nästa vecka. Då ska jag ha alla mina merithandlingar med mig.


Idag är det städ som gäller. Jag ska städa en del burar och städa lägenheten. Dammsuga, damma och torka golv, städa toaletten. Iväg och skicka ett kort till Petris systerdotter som fyller år imorrn, kanske baka bullar om det hinns med. Kanske ta en runda på stan och leta efter en snyggare hylla att ha till alla badrumssaker på tvättmaskinen. Den vi har nu är en ful sak i vit plast...


Tänkte anmäla till Valboutställningen också. Lyxigt med en utställning så nära. :) Tar kanske 10 minuter att åka dit. Det blir nog samma startfält som i Älmsta tror jag. Ev att jag även ställer Quilla i ras. Hon är inte helt okej än efter den förlorade kullen men hon har ju några veckor på sig att repa sig. Jag anmäler henne nog och så får jag se i vilken kondition hon är sen.


Nej, nu ska jag ta tag i städningen. Burarna blir först ut! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards