En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 28 april 2006

Hektisk dag

Av S - 28 april 2006 21:39

Jahapp, så var grisarna utfodrade och jag kan äntligen ta det lugnt framför datorn. Idag har det varit en hektisk dag. Jag var som tur var ledig och hade jag inte varit det så vet jag inte hur det hade gått. :p Tog iaf lite sovmorgon men sen satte jag fart. Badade sex (6!!) marsvin, dels tre som ska ställas ut imorgon och dels tre som ska flytta till nya hem. Det tog ju sin lilla tid om man säger så. Bada, föna, bada, föna, bada, föna osv... Sen slog jag in paket, käkade lunch och packade inför morgondagens utställning. Stack iväg ner på stan och fixade den sista presenten till mamma som fyller år idag (Grattis mamsen! :) ), åkte bussen ut till mamma & co, åt god mat och tårta och gosade med bebis Noah - människobebis alltså. :) Och nu är jag nyss hemkommen igen. Puh! Tre grisar flyttar alltså imorrn, två bebisar och en vuxen. Det är med viss sorg som jag överlåter min sötnos Lolita till Trollstugans uppfödning. Jag har för många djur just nu och jag vet att Pia har mer användning för Lolita i aveln än jag, även om det känns väldigt ledsamt att skicka iväg min gräddbakelse. :/ Men jag vet ju iaf att hon får det bra och att Pia tar väl hand om henne. :)Edilonas två pojkar är fortfarande till salu. *blink blink* ;) De ser jättetrevliga ut rasmässigt och ser ut att få väldigt fin färg så jag hoppas att de hamnar hos någon som vill avla och ställa ut. Den nyfikne kan kika mer på hemsidan www.luneas.se.Nu ska jag slänga mig framför tvn ohc varva ner lite innan jag går och lägger mig. Väckarklockan (eller tja, okej då - mobilalarmet) ringer kl 05.00 imrogon bitti... Uhhh... man är ju galen som går upp så tidigt frivilligt! Håll en tumme imorgon är ni snälla!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards