En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 21 april 2006

Av S - 21 april 2006 21:54

Idag har det flyttats om lite bland marsvinen. Karizma som har gått ensam sedan hennes kompis Stella dog hux flux har nu fått en ny kompis i Lolitas lilla dotter Natasha som blri kvar här till SM. Jag var beredd på att rycka in och sära på tjejerna för att rädda Natashas öron inför en eventuell utställningskarriär men det visade sig att jag oroade mig i onödan. Det gick jättebra! Tror nästan att det är första gången som det går så himla lätt att sätta ihop honor med varandra. Karizma bara kurrade lite och lilla Natasha struttade runt och undersökte nya buren. Därefter fick Karizma glädjeryck och studsade runt i buren ett tag. Stackarn, hon hade väl saknat en lekkamrat jättemycket!

Lolitas son Nikolai fick också flytta ut idag eftersom han började kurra på sina systrar. Han fick flytta in i pojkburen och bor nu med farbror Playboy och lille Melchior, snart 7 veckor gammal. Det var inga problem alls att sätta ihop dem.

Jag tog en så söt bild idag på Fanta när hon sover i sin älskade IKEAhundmatskål. :) Den är verkligen poppis bland grisarna och hon, Git och Ruuben turas om att kura ihop sig i den. I botten har jag lagt lite vetbed och en handduk så dte är mjukt och mysigt åt dem. :) Mycket uppskattat!

På söndag bär det av till Stockholm, jag ska hämta hem mina engelska nyförvärv! Två saffrons, en hona och en hane från Shobrooke Cavies. De ska tillföra lite nytt blod till våra svenska linjer. :)

Godnatt!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards