En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 24 januari 2008

Av S - 24 januari 2008 18:30

Nu sitter jag här vid datorn, nyduschad och med en god smoothie gjord på lätt vaniljyoghurt, banan, frysta hallon/blåbär/jordgubbar. Mums! :) Som vanligt känns det underbart efter att jag har tränat, känns så skönt att äntligen ha tagit tag i något som jag funderat på och gått och haft dåligt samvete över så länge. Nu är jag "back on track" igen och det känns kanon! :)


Ska plugga lite matte nu innan alla tv-program börjar. Jobbigt på våren när det börjar ploppa upp bra program var och varannan dag som man bara måste se. Man får så lite gjort på kvällarna! Men å andra sidan så gnäller man när det inte finns något bra på tv så jag ska väl vara tyst. ;) 

Av S - 24 januari 2008 15:41

Hemkommen från skolan nu och försöker hämta inspiration till att åka och träna. Hade migrän tidigare och hade bestämt mig för att inte träna men nu är huvudvärken borta tack vare mirakelmedicinen så nu finns inga undanflykter längre. :p Petri ska på hockey med jobbet och kommer inte hem förrän senare ikväll så för hans del blir det ingen träning alls. Har iaf bestämt mig för att åka iväg, vet ju att det känns så bra efteråt. Måste än en gång oja mig över hur fantastiskt bra migränmedicinen verkar! Jag var helt borta tidigare i skolan och försökte med alla medel få bort huvudvärken, drack mycket riktigt starkt kaffe och åt lunch och drack massvis med vatten men inte hjälpte det... Tänkte åka hem men det var en viktig lektion kvar så jag ville ju helst vara kvar. Till slut kapitulerade jag och tog en tablett, en halvtimme senare var värken som bortblåst och jag kunde tänka igen! Hur coolt som helst. :) Har f.ö insett det solkara sambandet att jag alltid får migrän under mens, intressant hur kroppen fungerar.  


Skoldagen ägnades åt "matematik för ingenjörer" , idag var det matriser som avhandlades, och Gausselemination. Knepigt i början men faktiskt KUL när poletten trillade ner, lite som att lösa pussel eller sudoku faktiskt. :) Ska räkna lite mer ikväll tänkte jag, nu är det hårt pluggande som gäller för att klara av tentan framöver. Vi har fått förklarat för oss att det är i princip omöjligt att intensivplugga bara inför tentan utan det gäller att hänga med till 100% hela tiden. Och det sätter jag mig inte emot alls... :p


Yalima är helt återställd nu och börjar lägga på sig hull igen, så skönt att se! Betty är helt klart dräktig nu så uppenbarligen lyckades rexhanen Ikaros bättre än teddypojken som var här tidigare. Kände de allra första små fosterrörelserna för en vecka sen ungefär så i mitten på februari anländer bebisarna. Betty är en bastant dam och hon blir ett år i början på februari så jag hoppas att allt går bra...


Nej, gymmet var det! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards