En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 11 januari 2008

Av S - 11 januari 2008 21:00

Jag och trissetrasserna kollar Let's dance nu. Lite roligt folk som är med den här säsongen, blir kul att följa framöver. :)


Har precis fått rapport från Petri att han är framme på flygplatsen nu. Skönt att höra... Jag blir ju alldeles nojjig och har faktiskt kollat några extra gånger på nyheterna under dagen så att det inte rapporteras om något störtat flygplan på väg till New york... *s* Dagen har varit rätt jobbig måste jag erkänna. Bara tanken på att det är så låååång tid kvar tills han kommer hem igen gör mig ledsen. :( Men jag tror nog att jag vänjer mig, det är alltid värst i början, sen kommer man väl in i det hoppas jag. Det blir ju lite extra jobbigt iom att jag inte känner så mycket folk här i Gävle, jag har inga riktigt nära vänner här som jag kan umgås med heller. Och det är ju jättetrist egentligen men inget jag tänker på i vanliga fall, livet rullar ju på och dagarna går snabbt som sjutton ändå, men det är i såna här lägen som jag inser hur beroende jag är av Petri (och Petri av mig när han är i Gävle och jag är borta, han känner inte heller så många här), och det känns förstås inte helt okej. Hur ska man komma tillrätta med det?

Jag skulle egentligen ha sovit kvar hos mamma efter släktträffen imorgon men jag åker hem på kvällen istället. Yalima är ju högdräktig nu och ska ha om drygt en vecka. Hon ser inte helt 100 % pigg och glad ut så jag vill inte lämna henne ensam så länge utan möjlighet att kunna erbjuda henne god mat flera gånger om dagen. Var och köpte massa godsaker idag och hon äter med god aptit och har intresse för maten så jag kanske bara är nojjig, men ändå har jag den där känslan och den brukar ju oftast ha rätt tyvärr. :/ Hoppas, hoppas att det inte går åt skogen nu. Yalima är en av mina absoluta favoriter. Så himla fin och dessutom med väldigt trevlig personlighet och temperament. 


Upptäckte också idag att Quilla inte vill gå på ena baktassen. Hon håller den uppdragen mot kroppen och hoppar på tre ben. Fotleden är svullen och varm så kanske har hon stukat sig? Hon är iaf pigg och äter bra så det är ju skönt. Kan inte komma på något tillfälle som hon skulle kunnat gjort illa sig på men det har varit en hel del spring i den buren när jag satte ihop henne med Åssian i början på veckan.


Nu ska jag återgå till tv-tittandet. Borde nog äta något också men jag har ingen aptit. :/ 

Av S - 11 januari 2008 07:24

Så har jag vinkat av Petri som är på väg till New York nu, eller först ska han åka tåg till Arlanda och sedan vidare med flyget. Jag hatar verkligen avsked, det är det värsta som finns, det behöver inte handla om mer än några dagars bortavaro så bölar jag. :/ Och nu ska Petri vara borta ända till nästa söndag, hela 9 dagar, så ni kan ju tänka erhur tårarna sprutade innan han gick. Usch! Men men, det är bara att bita ihop, vad är drygt en vecka egentligen? Det går ju svindlande fort i vanliga fall så det ska nog gå bra.


På lördag är det släktträff i Uppsala, hela tjocka släkten på mammas sida ska träffas och äta och umgås. Massa släktingar som jag inte har träffat på eeeevigheter, och då menar jag verkligen evigheter, känner nog inte ens igen många av dem längre. 


Nu är det dags för lite frukost, om jag får ner något. Har fortfarande en klump i magen efter avskedet. :/ 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards