En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 15 januari 2008

Av S - 15 januari 2008 16:14

Har precis beställt tre pocketböcker på bokus för 110:-. :) Fick "Den inre kretsen" skriven av Mari Ljungstedt i julklapp av pappa och den har jag nu läst ut på bara några dagar. Verkligen en kanonbra bok som man inte kan lägga ifrån sig! Så jag blev sugen på att läsa mer av henne och beställde hennes tidigare tre deckare (och jodå, jag misstänker att du kanske har dem hemma, pappa, men jag orkar inte vänta på att få hem dem ;) ). De var så himla billiga och så slipper jag fraktavgiften också eftersom jag är student så det var ingen tvekan. Och om du nu inte skulle ha de tidigare böckerna, pappa, så får du väl låna dem sen. :)


Fick sms av Petri för ett tag sen och de skulle till Soho för att shoppa idag och sen upp i Empire State Building ikväll (alltså inatt svensk tid, de ligger ju 6 timmar efter där borta). Igår var de och åt på en , enligt Petri, "löjligt dyr restaurang". Och själv åt jag blodpudding till middag igår. Haha - snacka om kontraster! ;)


Inatt var en riktigt jävlig natt... Det började med att jag vaknade vid 12-tiden av ljudet av ett "brandvarnar-marsvin" i detta fall Åssian. Av någon anledning fick han för sig att leka brandvarnare inatt och dte är INTE kul kan jag lova. Det är ett mycket speciellt läte som inte alla marsvinsägare får uppleva, ett jättehögt, nästan metalliskt tjut som upprepas om och om och om igen. Det är nästan helt omöjligt att sova om man har ett brandvarnarmarsvin i rummet bredvid. Var upp säkert 4-5  gånger och försökte få tyst på Åssian. Jag gav extra hö, extra mat, lät lyset vara tänt, klappade och tog upp och försökte lugna men nej då. Det gick en kvart sen var han igång igen. Till på köpet var katterna som klister inatt och skulle prompt ligga PÅ mig och spinna jättehögt. Visst, det kanske låter mysigt, men det är svårt att sova med två katter som ligger och trycker ner bröstkorgen på en så att man knappt kan andas. :/ Fick putta bort dem flera gånger innan jag till slut somnade av ren utmattning (och med brandvarnarmarsvinet Åssian sjungandes i bakgrunden :p). Puh vilken natt!


Nu ska jag svida om till träningskläder och dra iväg till gymet. Ska faktiskt bli skönt! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards