En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 14 maj 2007

Av S - 14 maj 2007 16:12

Dumma, dumma, dumma router! Tänkte att jag skulle vara duktig och installera nya routern och lan-kortet i datorn. Sagt och gjort. Lan-kortet gick jättebra. Routern likaså och internet fungerade utmärkt. Tills jag kom på att syftet med en router är väl ändå att man ska slippa sladdar mellan modem/router och dator? Men icke sa nicke... Det funkar inte utan en kabel mellan routern och datorn. Och manualen visar bara ett sätt att göra det på - MED sladd. Måste det vara så alltså? Vad är då meningen med en router!?? Jag fattar nada.


Någon som kan sånt här bättre än jag!? Jag har ju en liten antenn bakpå datorn nu så jag tycker att den borde kunna ta emot signaler från routern så att lilla routern + modem kan stå i hallen vid telefonjacket så att jag slipper tusen kablar runt datorn... Hjälp!! 

Av S - 14 maj 2007 09:55

Jaha ja... Imorse låg det ännu ett dött pyttelitet foster i Undines bur. Så min gissning på att hon hade ungar kvar i magen stämde alltså. Och om min gissning stämmer helt så är dte ytterligare ett foster kvar. Vilket skulle innebära att hon totalt hade sex bebisar, och det låter väldigt konstigt med tanke på hur liten hon var/är, jag hade gissnat på 3 ungar max. Med tanke på att hon var sex veckor gången så borde hon ha varit bra mycket större än så om det var sex normala ungar. Nu är det bara att hoppas på att hon får ut det sista fostret också. Hon har fått både bactrim (i tre dagar nu) och kortison (första dosen igår) så mer kan jag nog inte göra. Melchior, som gick med Undine och Leonora, fick flytta ut direkt i förrgår när jag upptäckte ungarna. Om nu Undine klarar sig så behöver hon definitivt vila upp sig innan jag gör något nytt försök där.


Idag är jag ledig (femte dagen nu!) men imorrn börjar allvaret på nya jobbet. Pirrigt och nervöst men det ska väl gå bra hoppas jag. Jag jobbar ju inte helt ensam iaf, eller jo iofs, på onsdag kväll blir jag nog ensam i en halvtimme på kvällen men det ska väl gå det med...


Ska ta itu med den här förbaskade slipningen nu. Det blev inget gjort i helgen... Usch, vi är så lata... Eller rättare sagt det finns så mycket annat roligare att göra när vi är lediga båda två. Man måste ju passa på och njuta de stunderna. :) Men idag är jag ensam hemma och Petri är på jobbet så då kan väl jag vara duktig och slipa lite i min ensamhet. Eller nåt. :p Ska diska också, och kanske, kanske, om jag orkar sen, ta en löprunda. Det borde jag verkligen göra nu med tanke på beachsäsongen 2007...


Nu är dte frukost som gäller innan jag drar på mig munskyddet och slipar loss! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards