En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 16 maj 2007

Av S - 16 maj 2007 13:11

Nu har Sophie varit duktig och varit ute och sprungit. :) Var nästan helt död på slutet men ack så skönt det känns efteråt. Passade på att göra ett gäng situps, armhävningar och benlyft också när jag kom hem. Nu jäklar ska här tränas! Ska försöka ta mig ut och springa varje gång jag jobbar kväll + helst någon gång då och då när jag är ledig också.


Har också hunnit med att duscha, cykla till affären och handla, plocka gräs och maskrosblad till marsvinen och cykla hem igen. Nu håller jag på och micrar lunchen och så ska jag läsa tidningen till det. Känner mig riktigt nöjd med dagen hittills. Mycket bättre än gårdagen när jag inte mådde bra alls.


Nu plingade micron! 

Av S - 16 maj 2007 09:34

Idag är det underbart väder! Soligt, nästan molnfritt och det ser iaf varmt ut. Vaknade vid nio-tiden av att mamma ringde, och det var bara bra det. Hade säkert legat kvar och snusat sött ännu annars. Idag ska jag ta mig för något innan jag cyklar iväg till jobbet vid 14.30 Ska dra på mig mina gamla "springskor" (borde köpa nya för jag får ont i fötterna av de här...) och bege mig ut. Får se hur långt jag orkar springa utan att dö av andfåddhet. ;) Misstänker att min kondis är urusel nu.


Undine verkar pigg igen, hon äter som hon ska. Men däremot är jag lite orolig för Leonora, som har börjat äta sämre. Alltid är det något. :( *suck* Hon har drygt en vecka kvar nu och det är bara att hoppas att hon klarar den tiden och att ungarna mår bra. Har dock känt oroväckande lite fosterrörelser på sista tiden. Hon är väldigt pigg och aktiv själv dock så det är inga tendenser till att ligga och rugga i ett hörn, än iaf.


Nej, nu är det frukost som gäller och sen åker skorna på! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards