En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 8 maj 2007

Av S - 8 maj 2007 21:49

Idag var första dagen på nya jobbet, eller tja, jag gick dag ett av två på introduktion idag. Imorgon blir det kvällspass kl 15-21.


Måste prata med hon som har hand om schemaläggning imorgon och fråga om det är helt omöjligt att få ledigt en vecka i slutet på juli. Vore så himla trist om inte jag och Petri fick någon semester alls tillsammans. :( Så hjärtlös borde hon väl inte vara... :p


Grisarna mår finfint, ikväll fick de massa maskrosor, gräs och kirskål - mycket uppskattat kan jag tala om! Leonoras mage växer och bebisarna sparkar för fullt men än är det ett tag kvar. Hon ska ha först runt den 26-28 maj. Måste snart flytta om lite bland grisarna och flytta ut hanarna som går hos dräktiga honor. De börjar allihop bli rejält tjocka så det känns onödigt att ha kvar hanen där allt för länge. Nalle Puh går redan ensam efter att jag satte ihop hans fru Leonora med Undine och hennes kille Melchior. Efter lite gruff från Undines sida funkar det nu utmärkt. Nalle Puh däremot har jättetråkigt. :( Men om en vecka får han bebissällskap i form av Madeiras två söner. Sist han fick bebispojkar i buren blev han så otroligt glad att man blev riktigt rörd av att se det. :) Han snusade i pälsen på dem, slickade dem på öronen och gjorde glädjeskutt för glatta livet. Han var inte alls sådär jobbigt porrig som vissa hanar kan vara. ;)


Nu är det snart dags för sängen, även om jag inte börjar förrän sent imorrn så är det tråkigt att sitta kvar uppe när Petri går och lägger sig så det blir nog en tidig kväll för mig med. Gick ju ändå upp vid 06.00 imorse.


Tjing! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards