En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 9 maj 2007

Av S - 9 maj 2007 09:29

Har nyss vaknat och drömde något riktigt obehagligt så den känslan finns kvar i kroppen. Jobbigt. :p Skönt med sovmorgon iaf, börjar ju inte förrän kl 15 så jag har hela dagen på mig att göra något. Frågan är bara vad... Svårt med en ny stad där man inte känner någon ännu. Hur skaffar man sig förresten nya kompisar i vuxen ålder? Det är ju inte direkt som när man gick på lågstadiet och gick fram och frågade om man skulle leka. ;p Nej, det är knepigt. Hoppas att jag får lite roliga jobbarkompisar under sommaren iaf.


Idag är det tråkväder i Gävle. Molnigt och disigt och regnet hänger i luften. Hoppas att det inte regnar när jag ska cykla till jobbet sen bara. Är lite nervös för att fråga om en veckas ledigt i juli också. :/ Men det är väl bara att bita ihop. Jag kan ju inte få mer än ett nej. 


Jag kanske skulle ta och fixa till lite i vardagsrummet så att man kan börja  spackla och slipa där... *fundera* Just nu står det massor med flyttkartonger kvar där och de måste ju bort någon gång så varför inte börja nu. Trist att göra det själv bara. Petri är ju på jobbet förstås så jag är ensam hemma. Borde trimma marsvin också och städa de tre burar som jag inte tog igår. Och så skulle jag behöva dammsuga och torka golv i kök och sovrum där vi är nästan klara med tapetseringen. Ja nog finns det att göra alltid...


Chiao! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards