En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Klänningbekymmer

Av S - 22 maj 2008 17:47

Kul med så mycket respons ang klänningarna! Men blev jag nåt klokare? Nej, inte mycket. :/ Snart måste jag bestämma mig för om jag ska lämna tillbaka klänning två eller inte... De flesta av er verkar ju föredra klänning ett. Till saken hör dock att om jag ska ha klänning ett så måste jag köpa nya skor, har inga som matchar brunt och turkost för jag tycker inte att svart ser helt okej ut (vad tycker ni?). Har kollat lite men det är SVÅRT att hitta några fina skor i mörkbrunt, dessutom är det svårt att veta vilken typ av skor som passar till klänningen, helst hade jag ju provat klänning + skor men det är ju svårt när man är i skoaffären...Och ska jag ha klänning ett så måste jag också hitta på något att ha över upptill för det känns för bart i kyrkan utan något alls. Suck vad jobbigt...


Lång skoldag idag med matte hela dagen. Ska fixa lite middag nu och sen ta itu med burstädning och marsvinsbadning. Lilla Calaisa fick sitt bad igår och idag är det Bedelias tur. Calaisa var så duktig så och satt som ett ljus i min hand (hon är över huvud taget ett väldigt snällt och medgörligt marsvin :) ) under badet och hennes päls blev så mjuuuuk!


Yalima börjar närma sig slutet på dräktigheten nu, bara knappt 2 veckor kvar nu innan bebisarna anländer. Jag hoppas att det går bättre den här gången än det gjorde sist! Hon är inte så enormt tjock så jag tror på 3 bebisar den här gången, de är inte så jättelivliga där inne men det sparkar emellanåt.

 

 
 
sara

sara

22 maj 2008 18:45

ett tips om skor som finns på dom flesta platserna (om dom inte e slut) e ett par "sandal" skor med kihlklack. Väldigt snygga och passar bra till din klänning! annars kan du ju köpa en kofta i valfri färg och matcha skorna efter den!

/ sara

http://ssaarrii.bloggsida.se

 
Catti

Catti

22 maj 2008 19:51

:) Sophie, om du läser vad du själv skrivit så föredrar DU SJÄLV klänning nr 2.
Och det är okey att ha svart på bröllop om man har glada färger till.Det är bara helt svart och helt vitt man inte ska bära. Förutom bruden då.

http://nybackens.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pappsen

23 maj 2008 07:59

Konstigt med tjejer, känner igen detta med klänningsval sedan tidigare med skillnad att du var 12 år då:) Mitt val är i allafall nr 1, den ser mest "festlik" ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards