En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av S - 7 augusti 2009 09:22

På söndag drar vi till Gränby centrum och Ikea i Uppsala för att få lite inspiration till hall och vardagsrum. Ev kanske det blir något shoppat också, man vet aldrig. ;-) Efteråt ska jag möta upp Felicia och äntligen få hem lille Krokas, en crested saffronhane som ska få göra söta bebisar här framöver och även ställas ut så småningom. Ska även ta hem en hane som varit utlånad till Hanna och som ska vidare till sin ägare nästa helg i samband med Järbo-utställningen.


Av S - 7 augusti 2009 08:49

Så var det fredag då! :-) Trevligt trevligt! I eftermiddag kommer mamma, min lillebror, hans sambo och lilla Jonas på besök. Kim och Pernilla har inte sett lägenheten sedan det såg ut som ett bombnedslag (Kim hjälpte mig att bära ner all betong som skulle till återvinningen efter rivningen av väggen) så det ska bli kul att se deras reaktioner. Ska bli kul att se hur katterna reagerar på en liten bebis också, förmodligen så kommer de inte att bry sig särskilt mycket. Anledningen till att mamma & co kommer på besök är att Petri fyllde år i tisdags så igår kväll bakade jag en persiko- och blåbätspaj med pecansmuldegstäcke. Vi var förstås tvugna att provsmaka pajen med lite vaniljvisp till igår så att den inte smakade illa *hrm* och det gjorde den inte kan jag säga. :-) *mumma* Blir även lite brownies med creamcheeseröra och hallon som är kvar sedan tidigare i veckan. Mycket bakande har det blivit i veckan, och därmed en massa onyttigheter. Men är det födelsedag så är det, inte mycket att göra åt. ;-)


Jonah och Kian är fortfarande till salu! De säljes helst tillsammans eftersom Jonah har haft det så struligt med byte av burkompisar hit och dit så nu vill jag att han ska få lite kontinuitet i livet och få flytta ihop med Kian och förhoppningsvis fortsätta bo tillsammans med honom. Så om någon är intresserad av två väldigt söta och trevliga killar så är det bara att hojta! :-) 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards