En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av S - 3 augusti 2009 09:55

Så har ännu en helg gått av stapeln. Den började väldigt bra med att vi tapetserade fondväggen i vardagsrummet, Petri hade målat övriga väggar tidigare i veckan så nu är vardagsrummet helt klart sånär som på golvlisterna. Och det blev jättebra! :-) Nu fattas bara en ny soffa (vi har sett en på Mio som skulle passa perfekt, synd att soffor kostar så mycket pengar bara) och lite inredning. Tvn ska upp på väggen och vi ska köpa någon sorts lång och låg bänk/skåp som ska stå under och dölja dvd-spelare mm.


I lördags var vi på bröllop och hade den stora äran att vara bröllopsvittnen. :-) Efteråt blev det middag på Axmar brygga - och OJ! så god mat det var! Jag kan starkt rekommendera den restaurangen, himla mysiga lokaler också. Vi var hemma igen vid 20-tiden på kvällen och då var vi alldeles slut konstigt nog så det blev inte många knop gjorda utan sängen intogs ganska snart.


Igår var vi till Ikea och Mio och kollade lite möbler. På Ikea inhandlades lite plastlådor och en trådbackshylla till den av garderoberna där vi tidigare har haft allehanda verktyg, skruvar etc i ett enda kaos och som Petri blir på dåligt humör av bara han öppnar dörren... Men nu är det ordning och reda minsann! :-) Under tiden som Petri monterade hyllan och organiserade upp kaoset gjorde jag klart katalogen till Järbo-utställningen vilket tog sin lilla tid eftersom jag prompt skulle ha den i A5-format med två spalter på varje sida... :-p Allt för att spara papper... Men det blev iaf bra till slut. Och lite senare ändå blev det en skön promenad innan vi bumsade i säng.


Gårdagens gick tyvärr också lite i ångestens tecken eftersom det var Petris sista semesterdag... Men han kan iaf trösta sig med att han fyller år imorgon! :-) Och det är alltid trevligt att få paket och äta tårta. Jag har sagt att han får välja tårta/kaka helt själv så ordnar jag det. Får hoppas att han inte kommer med någon jätteavancerad sak. ;-)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards