En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av S - 26 juli 2009 16:55

Igår var det fullt upp hela dagen! På förmiddagen kom lilla pappa på besök och vi fikade litegrann för att sedan styra kosan mot Storvik och ett typ av nostalgimuseum där. :-) Jag har varit där en gång för ett år sedan ungefär och tänkte då att pappa nog skulle vilja se det eftersom han gillar sånt, jag tror att han blev nöjd med besöket också. :-) Fanns hur mycket som helst att titta på! Därefter blev det en sväng i Valbo med lunch och lite shopping. Pappa hittade ett par shorts på rea och lite hundgodis samt en pipis till Flora.


När pappa hade åkt hem så drog jag upp till Bollnäs och spenderade några timmar med min söta lilla gudson/brorson Jonas. :-) Han växer så det knakar verkligen! Nu är han drygt 3 veckor gammal fast egentligen skulle han inte ha fötts förrän idag! :-) 


Idag har jag varit en sväng till återvinningen med lite skräp, sen till Ikea och inhandlat en ny stor Dracena till vardagsrummet (den gamla var helt vissen/rutten och det luktade mögel om jorden. :-/ Kom på den eminenta idén att virkona krukan för säkerhets skullså att det inte är någon svamp som förstör även den nya växetn. :-) Det blev även två lådor som ska stå inne hos marsvinen med kornkross och pellets i - blev mycket snyggare och prydligare med dem än att ha två öppnade säckar på golvet.


Och nu till dagens höjdpunkt. Petri kommer hem! *weeeee* :-D Om 1,5 timme åker jag till Arlanda för att hämta honom. På vägen ska jag stanna till utanför Uppsala också och lämna Pannacotta och Jolantha till sin nya familj. De ska flytta hem till Sanna och hennes sambo + deras fem grisar och tanken är att de ska bo tillsammans i en stor bokhyllebur allihop så småningom (alla grisarna alltså, inte Sanna och hennes sambo). ;-) 


Nej, nu ska jag dammsuga och sen hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Känns nästan som att göra iordning sig inför en dejt, nästan så jag känner mig lite blyg inför Petri. ;-)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards