En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av S - 6 juli 2009 11:53

Igår sanerade jag hela marsvinsrummet med virkon och byggde ihop nya burskåpet samt målade det vitt. Har bara lite finputs kvar innan grisarna kan flytta in ikväll. Ska bli så skönt att kunna ha lite större flockar! :-) Grisarna bor just nu utplacerade lite här och där i lägenheten och det ser verkligen ut som ett zoo hemma...


Vaknade tidigt imorse av pip och skrik, gick upp och tittade vad som var på gång och upptäckte att Pannacotta hade hoppat ur sin och Toscas bur och sedan in till Crepes och hennes döttrar. Pannacotta såg så nöjd ut där hon satt under huset men stackars Crepes och småflickorna var mindre nöjda. :-p Pannacotta fick flytta tillbaka till sin bur och så flyttade jag Crepes och småhonornas bur till köket för att undvika fler påhälsningar.


För min del blev det ingen påhälsning av min lilla brorson i helgen, de skulle inte få komma hem från BB förrän idag först så jag får vänta ett tag till. Får se om det blir någon kväll i veckan eller till helgen.


I lördags var vi till Furuviks parken och strosade runt bland en massa roliga djur. Jag fastnade som vanligt vid getterna - en dag ska jag ha ett par afrikanska dvärggetter! De är ju hur söta, charmiga och snälla som helst! Dvärgsilkesaporna är ju också helt bedårande! Hade kunnat stå där i flera timmar och bara tittat på dem. :-)



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards