En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 9 april 2008

Turkost och brunt är snyggt ihop

Av S - 9 april 2008 07:58

Så är vintern här igen.  Det är massor med snöslask ute och ingen plogbil i sikte. Har plogbilarna ställts undan i garagen nu när det är en bit in i april tro?


Ska göra iordning mig nu och sticka iväg till ksolan för att arbeta på ett litet projekt som vi ska göra i miljöteknikkursen. Rapporten ska bara vara på 5-8 sidor så det borde gå att få ihop lätt hoppas jag. Tänkte ta med träningskläderna till skolan så att jag kan åka direkt till F&S efteråt. Blir lättare då än att ta sig hem och sen iväg igen. Då slår Sophies lata sida till. :p Blir ensam hela dagen och kvällen eftersom Petri är på aktivitetsdag/kväll med jobbet och inte kommer hem förrän sent ikväll.


Igår köpte jag äntligen en klänning till bröllopet vi ska på i juni. Jättefin tycker jag och så var den lagom dyr också. Den är brun/turkos-mönstrad, avskuren under bysten och med omlottringning ifram, smock i bak och tunna axelband som kan regleras. Slutar strax ovanför knäet och själva kjolen är A-linjeformad. Himla söt. :) Får se om jag tar mig för att lägga in en bild sen. Måste hitta något att ha över axlarna bara för jag antar att det inte är så populärt att komma i en ganska urringad klänning med tunna axelband bara? Vet inte riktigt hur etiketten säger men det känns som om hon Ribbing skulle rekommendera något över axlarna. ;p


Resten av dagen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. Förmodligen blir det lite pluggande (borde...), lite surfande och tv-tittande. Något jag helt säkert ska göra är iaf att städa några burar. :)

 
 
Ingen bild

/hon som vet

11 april 2008 14:59

etiketten säger bara att man inte ska ha blottade axlar i kyrkan. Är det inte kyrkobröllop kan du definitivt ha klänningen utan något över. Och detsamma gäller på eventuell middag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards