En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 29 april 2008

Av S - 29 april 2008 17:24

Är ensam hemma. Blev något strul på Petris jobb så han är kvar där än. Jättekul när det är så härligt väder ute... :/ Vi hade tänkt åka på en motorcykeltur men vi får väl se om vi hinner det när han kommer hem.


Har anmält till Valbo nu och det blev bara två grisar den här gången. Crested saffronhonan Bedelia som går som senior för första gången och lilla söta self buffhonan Calaisa som gör debut 2,5 mån gammal. Ska ju döma petclass så det känns skönt att bara ställa två rasdjur så att jag slipper känna mig stressad. Vet ju själv hur irriterande jag tycker att det kan vara om domaren måste avbryta bedömningen hela tiden för att ställa ut egna djur så jag vill helst undvika det när jag själv dömer. Ska iaf bli jätteroligt! :)


Har badat klippt och badat Lucky nu på eftermiddagen. Det behövdes kan jag lova! Det var längesen hon badade och hon var rejält fet i hårbotten på ryggen där pälsen är som tätast. Nu har hon fått superkort sommarfrisyr och det verkar hon tycka är skönt. :)


Den jättefina (men dyra) lägenheten som vi var så intresserade av
blev det inget av... Innan någon budgivning ens hade startat ångrade säljaren sig tydligen och mäklaren ringde idag till Petri och ursäktade sig skamset. Lite intressant är att mäklaren berättade på visningen att säljaren hade haft lägenheten ute till försäljning för något år sedan men ångrat sig så fort den kom ut på nätet så mäklaren hade fått plocka bort annonsen igen. Tydligen har säljaren väldigt svårt att skiljas från sin lägenhet. *s* Nåja, känns ändå ganska skönt, nu slipper vi fundera mer på den iaf, den hade säkert dragit iväg i pris och då hade vi grämt oss över det istället.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards