En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 6 april 2008

Av S - 6 april 2008 16:33

Helgen har gått snabbt som sjutton, men det är väl så det brukar vara antar jag... Igår tvättade vi gamla bilen och gjorde iordning den inför försäljningen. Idag kom den ut på Blocket och kl sex ikväll kommer det en köpare och hämtar den, snabba puckar. :) Så himla skönt att bli av med den.


Idag var vi till Valbo köpcentrum och flanerade lite. Jag letar efter en klänning till bröllopet som vi ska påi juni men det är inte lätt att hitta en fin, lagom uppklädd klänning till rimligt pris ska jag säga. :/ Hittade en som var okej men jag köpte den inte, det kan ju hända att det kommer in mer klänningar närmare sommaren.


MEN vad hittade jag i Valbo om inte en hoya! I samma blomsteraffär som jag köpte lacunosan, som förresten preciiis ska slå ut en blomställning och har flera andra på gång :), hittade jag nu en jättehäftig hoya med MASSOR med knopp på! Bladen ser väldigt annorlunda ut så först blev jag osäker på om det verkligen var en hoya men blommorna ser ju väldigt hoyalika ut så jag frågade expediten och det visade sig vara en H. pachyclada. Och den fick förstås flytta hem till oss. :) Jättestor och fin är den och hänger nu i vardagsrumsfönstret. 

 


 Fotade Quillas lille pojke Dunderhonung häromdagen och bjuder på en bild av honom också. :)


 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards