En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Häftig hoya!

Av S - 6 april 2008 16:33

Helgen har gått snabbt som sjutton, men det är väl så det brukar vara antar jag... Igår tvättade vi gamla bilen och gjorde iordning den inför försäljningen. Idag kom den ut på Blocket och kl sex ikväll kommer det en köpare och hämtar den, snabba puckar. :) Så himla skönt att bli av med den.


Idag var vi till Valbo köpcentrum och flanerade lite. Jag letar efter en klänning till bröllopet som vi ska påi juni men det är inte lätt att hitta en fin, lagom uppklädd klänning till rimligt pris ska jag säga. :/ Hittade en som var okej men jag köpte den inte, det kan ju hända att det kommer in mer klänningar närmare sommaren.


MEN vad hittade jag i Valbo om inte en hoya! I samma blomsteraffär som jag köpte lacunosan, som förresten preciiis ska slå ut en blomställning och har flera andra på gång :), hittade jag nu en jättehäftig hoya med MASSOR med knopp på! Bladen ser väldigt annorlunda ut så först blev jag osäker på om det verkligen var en hoya men blommorna ser ju väldigt hoyalika ut så jag frågade expediten och det visade sig vara en H. pachyclada. Och den fick förstås flytta hem till oss. :) Jättestor och fin är den och hänger nu i vardagsrumsfönstret. 

 


 Fotade Quillas lille pojke Dunderhonung häromdagen och bjuder på en bild av honom också. :)


 

 
 
Lena

Lena

6 april 2008 16:43

Vilken fin blomma!
Jag tror jag börjar bli "kär" i hoyor jag också ; ))

mvh Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

6 april 2008 17:00

Det är en stilig liten herre! Han ser lite skeptisk ut. :-)

http://fundringar

 
Jessica

Jessica

6 april 2008 21:33

Oh så söt han är! Har ju väntat på att du skulle dela med dig av en bild. ;-)
Jag har en creamhane på G nu från Trollstugans, så jag kommer nog att rikta in mig på cream och pe white. Spännande! :-)

Ha det bäst!

http://rosenknopp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards