En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 28 april 2008

Av S - 28 april 2008 20:23

Så var det ny vecka igen då. Hej vad tiden går fort! I lördags hade jag besök av Malin och vi gick på stan under dagen och var sen och åt på Church Street Saloon på kvällen, en jättetrevlig och lite halvgalen "cowboy-restaurang" som jag varmt kan rekommendera om någon skulle passera Gävle någon gång. Underbar mat, jättegoda drinkar och stooora portioner så man blir garanterat mätt! Varken jag eller Malin orkade äta upp maten... Sen drog vi vidare till ett café och tog varsin kaffe i väntan på att Malin skulle åka hem igen med nio-tåget. När jag hade lämnat av Malin på tåget så tog jag bussen till Petris jobbarkompis och hans tjej där det var liute festligheter. De andra skulle vidare ut på krogen men jag och Petri promenerade hem eftersom vi skulle iväg i hyffsad tid och fira lilla mamma på söndagen. Hon fyller år idag så grattis grattis mamsen! :) Så gårdagen spenderades alltså hos mamma med god tårta och mat. När vi kom hem drog vi till macken och tvättade bilen så nu är den så ren och fin så.


På marsvinsfronten har jag satt ihop ett nytt par, eller snarare ett nygammalt par. Quilla och Åssian som bara fick en överlevande bebis sist (Dunderhonung) ska få göra ett nytt försök. Och redan dräktiga Yalima får också vara med eftersom hon och Quilla är kompisar. De tre fick en dubbelbur och det var mycket uppskattat, nu hoppas det mellan burarna helt utan problem. Bra med lite motion för dem, särskilt för dräktiga Yalima. :)

  



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards