En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 13 april 2008

Av S - 13 april 2008 19:44

Läste precis på Aftonbladet att 42-åringen har erkänt mordet på Engla och att hennes kropp har hittats. Fy fan alltså, hur i helvete kan man göra något sånt? Vilket j***a monster han måste vara! Vidrigt! Har svårt att släppa tanken på hur Englas familj måste känna det just nu. Lider enormt med dem. Såg hennes mamma på Efterlyst i torsdags och då hade hon fortfarande hopp om att Engla skulle vara i livet och de letade fortfarande för fullt i skogarna kring Stjärnsund. Men till ingen nytta alltså...


Visst händer det mycket hemskt här i världen och en enda mördad 10-årig liten flicka är väl "ingenting" jämfört med alla hundratusenals oskyldiga människor som blir mördade i helt meningslösa krig runtom i världen. Det är jag fullt medveten om, men mordet på Engla ligger mig närmare om hjärtat just nu, kanske framförallt pga att hon bodde så nära mig geografiskt sett och jag flera gånger har varit i det idylliska lilla samhället Stjärnsund.


Vill inte tänka på vad det 42-åriga svinet har gjort med henne innan hon mördades... :( Fy faan.


Av S - 13 april 2008 13:48

Nu har jag precis vinkat av sötnosen Calvin som blev hämtad av nya matte C. Lycka till lillplutten! Han ska få bo med en annan hane som faktiskt också kommer från mig - Öivind döptes han till här men kallas nu för Ludde. Han såldes till en tjej i Stockholm men hamnade sedan hos C och nu får han alltså en liten Luneas-kompis. :)


Jag funderar fram och tillbaka ang Dunderhonung och det blir nog så att han blir till salu iaf. Om jag skulle spara honom så har jag egentligen ingen användning för Åssian längre (han är ju pappa till Dunderhonung) och Åssian är en riktigt fin hane med trevlig typ, stora öron och den bästa underfärgen som någonsin fötts här. Så honom vill jag definitivt avla mer på. Dunderhoung har riktigt snygg saffronfärg och ser ut att få hyffsat fin underfärg också, typen är söt och han lämpar sig mycket väl till rasavel och utställning. Någon som känner för att förvalta snyggingen åt mig? :)


Lilla Calaisa som jag sparade ur C-kullen ser ut att utvecklas riktigt fint! Hon har fin färg, stora vackra ögon, fina ligghande öron och väldigt söt typ. Så det kan nog bli något stort av henne tror jag minsann. :)


Fick rapport av E att det hade gått väldigt bra för lilla buffisen Belle (kullsyster till Bedelia) igår. Hon fick 89p, blev BIR-Rjr och BIS-jr 4 i ras samt BIS 4 i petclassen! Vilket stjärnskott! :) Jättegrattis till E och lilla Belle! Så himla roligt att det går så bra för Luneor lite här och var i landet nu! :) 


Nu ska vi strax gå iväg till Länsmuséet här i Gävle, vi har inget vettigt för oss idag så vi tänkte gå dit och kika på deras utställningar. Bl.a har de en om graffiti som låter spännande. Sen blir det en vända på gymmet också. 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards