En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Nya burkompiskonstellationer

Av S - 25 november 2008 15:43

Igår blev det lite omflyttning bland grisarna. Pannacotta fick flytta in till Åssian och Bedelia till Nonne. Därmed blev Gizelle och Elodie utan sina burkompisar så de fick alltså flytta ihop. Elodie vill styra och ställa lite men det går hyffsat bra ändå och Gizelle får iaf röra sig i buren och äter bra så det är säkert helt lugnt om ett par dagar.


Jag hade ju egentligen tänkt mig en flerfärgad hane till Pannacotta men nu fick det bli Åssian istället. Buff och saffron dalmatiner ÄR ju jättefint och jag tror att typen på bebisarna kommer att bli kanon. De flerfärgade pettarna får väl Crepes stå för sen. ;-)


Yalima tar så väl hand om sina små, de snuttar och snuttar och har börjat gå upp i vikt nu. Alla ser pigga och fräscha ut så det är nog ingen tvivel om att de kommer att klara sig. :-) Ska klura lite på namn till dem också, H-kullen är jag på nu. Har fått fina namnförslag från Anna men de passar inte riktigt in bland de andra Luneas-namnen tyvärr. ;-)

 
 
Anna

Anna

25 november 2008 20:06

Mäh! Hjulgrisen, Hjulia och Hjulian passade ju perfekt. Jaja, Sandras ena hane döpte jag till Ove Rainer och det gick inte hem det heller... Förstår inte.

http://julgrisen.bloggagratis.se

 
Missy

Missy

27 november 2008 10:10

Hej
vansinning söta marsvin du har =).Jag har en liten fråga till dig,det är så här att jag varje vecka brukar göra en kort intervju med olika bloggare och tänkte höra om du är intresserad av det ? jag skickar då några få frågor som du får svara på och lägger sedan ut det på min blogg ( det brukar bli rätt mkt besök både hos mig och den jag inervjuar så det är bara postitivt)
I ditt fall blir det mest frågor om dina djur.Vore kul om du ville ställa upp. sist va det missc som gör smycken som jag intervjuade

kram kram
svara till min blogg så kommer frågorna

http://me-my-precious.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards