En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 5 september 2007

Av S - 5 september 2007 08:43

Var tvungen att åka hem igår från skolan pga huvudvärk. Hade så jäkla ont i huvudet och jag kände att det var värre på gång så det var tur att jag åkte hem när jag gjorde. Låg däckad hela eftermiddagen och kvällen. Att man kan bli så utslagen av huvudvärk! Nu är jag iofs lite fundersam på om det verkligen bara var migrän för jag spydde två gånger och mådde verkligen pyton, svettades och frös om vartannat och visste inte hur jag skulle överleva kvällen. :/ Kan det ha varit kebaben jag åt till lunch? Framåt 22-tiden blrjade jag bli mig själv igen och lyckades peta i mig en halv gurka och ett halvt äpple. Tänk att gurka är alltid det enda jag kan tänka mig att äta när jag mår illa!


Söta Petri cyklade till Apoteket och köpte diclofenac, vilket faktiskt hjälpte lite men bara lite (förmodligen för att jag hann spy upp det innan det hann tas upp helt av kroppen...). Han var riktigt orolig för mig ett tag och såg väldigt lättad ut när jag började vakna till liv på kvällen. "Hon är tillbaka!". ;)


Vaknade utvilad och utan huvudvärk idag - så skönt! Usch, hoppas verkligen att det dröjer innan migränen slår till igen. Men tyvärr har det blivit oftare och oftare på sistone.


Idag är det POP-kurs som gäller kl 11-15. Jag blev hyffsat klar med min del av rapporten som ska redovisas på fredag, imorrn ska vi träffas i gruppen igen och gå igenom och sätta ihop allt. Hoppas det blir bra... Väldigt dåligt bara att vi inte har fått någon som helst handledning i detta, inga klara instruktioner över huvud taget. :/



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards