En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 3 september 2007

Av S - 3 september 2007 16:38

Nu är skolan igång för fullt och redan på fredag ska den första presentationen hållas, både skriftligt och muntligt. Var egentligen helt ledig idag men min grupp hade bestämt träff kl 14.15 för att prata ihop oss ang uppgiften. Jag verkar ha hamnat i en ganska bra grupp - skönt! Risken finns ju alltid att man hamnar i en grupp med lata räckmackeglidare och det är ju mindre kul...


Har städat burar idag och passade då på att flytta om lite. Hatar den biten för det brukar alltid bli ett sånt himla tjaffs och liv de första dagarna. Dels skär de ti hjärtat att höra de stackarna som blir trakasserade och dels så är dte svårt att sova på nätterna... Men döm om min förvåning när det faktiskt funkar jättebra från allra första början! :)


Jag satte in Quilla till Madeira och Melchior och deras lilla bebis, lite trångt men det är bara tillfälligt tills Quilla har blivit parad, sen får Melchior flytta ut. Och det fungerar jättebra! Madeira tog kommandot över Quilla men Madeira är en så snäll hona som inte jagar runt utan bara markerar lite genom att höja huvudet när Quilla kommer för nära.


Det andra nya paret är lilla Yalima (som tidigare bodde med Quilla) och högdräktiga Ellen. Även det fungerar utmärkt och det har inte varit mycket jagande alls. Yalima visade sig underlägsen och Ellen accepterade det och sen var det bra. Himla skönt när de faktiskt sköter sig! Så här lätt att sätta ihop nya grisar skulle det alltid vara. :) Lite synd blev det dock om Blazé som nu är ensam men jag får ägna honom lite extra uppmärksamhet istället.


Nu väntar jag bara på att Petri ska komma hem så att vi kan åka iväg och fortsätta vår cykeljakt. Igår blev det inget napp alls eftersom det var stängt på båda ställena vi tänkte åka till.


Nu kom han hem så dte är dags att pysa! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards