En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 6 september 2007

Av S - 6 september 2007 22:21

Nehepp, det bidde ingen kör idag. När jag kom till rätt sal så var det en lapp på dörren där det stod att kören var på tisdagar... :p Kul kul, så jag stannade kvar på skolan hela dagen i onödan, nästan iaf. Lite matte fick jag ju iaf räknat. Tänker gå dit på tisdag iaf om jag inte har någon lektion just då.


Har bakat äppelsmulpaj ikväll och precis avnjutit en bit med vaniljsås. Mums! Kissarna smaskar på "bullar i gelé - lax och tonfisk". Yummie! ;p Och grisarna äter vitkål och röd paprika. :) Frid och fröjd i familjen E/A.


Nu är det dags för sängen. Börjar kl 8.15 imorrn och min klass har redovisningar av våra arbeten hela förmiddagen, sen är det dags att börja med lite research inför nästa projekt som ska handla om växthuseffekten. Kl 19 ska jag möta upp Anki vid utställningslokalen och någonstans däremellan eller efteråt ska jag bada marsvin och förbereda transporter, packa utställningsväskan och så kanske hinna trimma lite också. Håhåjaja. 


Natti natti på er! 

Av S - 6 september 2007 16:04

Sitter än en gång på skolan och bloggar. Har varit här sedan kl 9 imorse. Vi har fixat det sista med vår rapport och presentation och sen har jag pluggat matte i ett par timmar. Jag hade ju lika gärna kunnat räkna matte hemma men nu är det så att jag ska gå på kör. :) Kl 16.30 ska det dra igång och jag tänkte gå dit och kolla in läget iaf. Sjöng i skolkören på gymnasiet och tyckte att det var skitkul så nu tänkte jag ta upp gamla takter igen. :) Kanske man kan träffa lite trevligt folk också och göra sig lite nya bekantskaper - och det behövs här i Gävle!


Och så kan jag meddela att jag för mors, fars och Petris skull har bokat tid hos min husläkare för koll av min huvudvärk (migrän?). Ska dit den 15 oktober men om jag skulle få ett anfall igen så skulle jag höra av mig och få en akuttid så att jag får komma dit på en gång. Så! Nu blir ni väl nöjda? ;p


I helgen är det så dags för utställning igen. Och på hemmaplan dessutom så jag har bara 10 minuters resa dit. :) Trevligt trevligt. Ska även dit imorgon kväll och hjälpa Anki att ställa iordning litegrann. Badade Nalle Puh igår och ska bada tre grisar imorgon - Betty och Yalima som ska ställas ut samt Quincy som flyttar hem igen. Sen får jag som sagt hem en teddyhane till Betty - ska bli kul med lite annan färg och pälsstruktur i burarna. ;)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards