En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av S - 28 februari 2010 13:24

Alltså jag håller på att bli galen. Telia driver mig sakta men säkert till vansinne! Vi har haft problem med digitaltv:n till och från ända sedan vi flyttade till nya lägenheten. För några månader sedan kulminerade det med så pixlig bild och hackande ljud att det inte gick att titta på tv överhuvudtaget. Ringde då telia som förstås säger åt en att man måste kolla tusen olika saker innan man får göra en felanmälan... "Har du kollat så att sladden är i?", "Har du startat om modemet?", "Har du startat om digitalboxen?", "Har du testat en annan splitter?", "Har du testat att ställa modemet närmare digitalboxen?", "Har du testat att titta på tvn upp och ner?"... Ja ni fattar... Efter mycket om och men så skickade de iaf hit en gubbe som kollade upp vårat telefonjack och det visade sig mycket riktigt vara trasigt! Hur svårt hade det varit att bara kolla upp det på en gång för att sedan eventuellt gå vidare om det inte var problemet liksom!? Alla problemen försvann iaf direkt när telefonjacket byttes men nu har det börjat hacka igen.  


Vad ska man göra!? Vi håller på att bryta ihop snart och att ringa telia igen känns som ett jätteprojekt eftersom man måste dra hela historien igen för att sedan vara tvungen att svara på alla tusen frågor igen (och därmed vara tvungen att testa alla olika alternativ IGEN innan de skickar en tekniker). Tja, ni kan väl säga upp telia helt enkelt kanske ni tycker... Men det är inte så lätt. Vi har även bredband och fast telefon via telia så vi får någon sorts rabatt för att vi har alltihop hos telia och om vi säger bort tvn så försvinner rabatten vilket innebär att det förmodligen kommer att bli dyrare för oss. Men det kanske det iofs är värt för att få en fungerande digitaltv. :-/


Usch vad jag inte gillar telia.   

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards