En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av S - 7 februari 2010 20:08

Har precis ägnat den senaste 1,5 timmen till att titta på en gammal videofilm inspelad 1999 när jag och kompis M var på Kreta. :-) Det är alltså snart 11 år sedan! Helt sjukt hur fort tiden går, fast jag måste erkänna att jag är mig ganska lik ändå och det höll även Petri med om. Väldigt kul att se och ha kvar iaf! Vi ska försöka få över den till dvdskiva men jag har ingen aning om hur man gör... Någon som vet hur man konverterar ett VHS-band till en dvd-skiva?


Igår var vi till Valbo och strosade runt lite, efter ett tag blev vi hungriga så vi bestämde oss för att käka någon lunch. Efter att ha ratat ett ställa gick vi vidare till nästa och gissa vem som dyker upp från ingenstans när vi står där och väljer mat? Jo mamma! Gissa om jag blev förvånad! Mamma bor ju liksom i Uppsala, 11 mil bort! Hon var där på en dagsutflykt med jobbet. Hur stor är chansen att vi också skulle befinna oss i Valbo just då och att vi skulle gå till just samma café vid exakt samma tidpunkt på dagen? Ibland är det nästan läskigt med såna sammanträffanden!


Imorgon kommer Smoothie och Semifreddo tillbaka igen, det har dragit ut på tiden men nu ska alltså killarna äntligen komma hem igen. Min förhoppning är att det ska gå att sätta ihop dem med Kokostopp men det är inte alls säkert att det funkar... Kokostopp är jättesnäll och småkillarna är visserligen inte så gamla men de var rätt stora kroppsmässigt när de flyttade så jag misstänker att de har fortsatt att växa sedan dess. Nåja, vi får väl se hur dem ser ut när de dyker upp imorrn. Hur som helst är de till salu igen och vill gärna komma till ett nytt, mysigt hem där de kan få mycket uppmärksamhet och gos!

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards