En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av S - 23 februari 2010 12:22

Jag funderar och funderar på vilka grisar som ska få följa med till Kungsgården den 13 mars. Jag har egentligen inte så många att ställa ut just nu så det blir nog inte många som följer med. Meya och Nellike kommer jag nog att anmäla till varsitt BIS, de är ju juniorer och self buff båda två så annars kommer de ju att konkurrera med varandra. Bättre då att ställa en i varje BIS... :-) Min favorit av dem är Meya, hon har riktigt bra underfärg vilket inte är särskilt vanligt på buffarna. Dessutom är hon väldigt söt och trevlig också. Hennes enda nackdel är de lite korta öronen och storleken - hon är ganska liten, inte tunn men liten och kompakt liksom. Hon väger till och med mindre än Nellike som är född nästan en månad senare. Nellike då, ja hon har jättefina platt liggande öron och fin typ. Färgen är dock lite flammig och underfärgen aningen ljus. Dessutom har hon väldigt "fluffig" päls fortfarande medan Meya har jättetrevlig, naturligt kort och mjuk päls.


Men förutom dessa två tjejer vet jag inte om jag ska anmäla något mer. Funderar på att anmäla Smoothie och Semifreddo eller iaf en av dem till pet men vet inte riktigt hur jag ska göra... Vanilla, Tosca och Leanna är ju dräktiga så de är uteslutna, och sedan har jag mest pensionärer och pettar med fatty eye. ;-)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards