En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 12 februari 2008

Av S - 12 februari 2008 11:49

Så var det ett tag sedan jag skrev i bloggen igen. Har helt enkelt inte haft tid eller lust. Helgen försvann i ett naffs och vi hann både med ett besök på Church Street Saloon som har makalöst god mat och visning på lägenheten som vi är intresserade av. Den var precis lika sunkig som vi trodde men det finns ändå potential och med tanke på priset så kommer vi troligen att göra  vinst när vi säljer den även om vi måste renovera en massa. Petri skulle försöka få tag på banken idag för att få till ett besök där och prata om lånelöfte osv men än vet vi inte till 100% om vi ska bjuda eller inte. Någon har bjudit utgångspriset så isf blir det dyrare än vi tänkt från början även om dte fortfarande är väldigt billigt för en trea. Jaja, vi får väl se. :)


Igår var det skoldag med matte hela dagen och träning på kvällen. Gick ovanligt segt att träna, kanske beroende på att jag hade lite huvudvärk och kände mig allmänt trött och sliten. Idag har jag bara lektion på eftermiddagen så nu ska jag strax göra iordning mig och äta lite lunch innan jag cyklar iväg till skolan. Ikväll blir det visning igen på en lägenhet i samma område som den sunkiga lägenheten. Vi är inte intresserade av att köpa den här men det kan vara bra att få lite inspiration till ev renovering, den här lägenheten var jättesnygg och nyrenoverad nämligen.


Betty äter sämre igen men är ändå förhållandevis pigg och jag matar på med critical care och trugar med massa godsaker. Idag har hon gått 65 dygn sedan parning så jag hoppas för hennes skull att ungarna kommer snart. De lever iaf och sparkar därinne i magen. Tur att Betty är en bastant hona som hade en hel del att ta av redan innan hon blev dräktig. Men håll tummarna är ni snälla!


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards