En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 februari 2008

Av S - 7 februari 2008 15:38

Igår hanns det med en hel del faktiskt. Skola på förmiddagen, plugga matte hemma på eftermiddagen, visning kl 17, sen lämna bilnyckel till verkstad, köpa hö och träna. Och så var vi hemma igen till kl 19.30 :) Värsta tidseffektiva. Hade sett till att vara hemma till 19.30 eftersom Sjukhuset börjar den tiden. Snabbt in och knäpper på tvn för att inte missa något. Vad får jag se då på 3:an som är den kanalen där det går? Jo en fotbollsplan... Inget sjukhuset. Jä*la sport på vanliga tv-kanaler! Det finns ju för sjutton Eurosport! *morr* Så det blev en lugn middag istället och sen fredsstyrkan kl 20. Sorgligt var det igår. Usch...


Trissetrasserna mår oförskämt bra efter kastreringen. De härjar på som vanligt och såren ser jättefina ut. Skönt! Betty har börjat gå upp lite i vikt igen så det ska nog gå bra det här hoppas jag. Bebbarna sparkar i magen och idag har hon gått 60 dygn på dräktigheten. Bara att hoppas att hon håller ut en vecka till. Tur att hon har en hel del kroppshydda att ta av... ;)


Ikväll blir det träning igen och så ska vi väl laga till någon mat. Får se om det blir kycklingsallad med nudlar nu. Vi har allt utom kycklingen hemma, ska ringa Petri och höra om han inte kan stanna till och införskaffa ett stycke grillad kyckling på väg hem från jobbet.


Nu ska jag gå och ge Betty något smaskigt och plock undan lite här hemma. Imorgon är jag helledig från skolan! Med andra ord blir det en härlig sovmorgon. :) Men sen måste jag plugga en del matte under dagen, ska försöka vara duktig och disciplinerad nog till det...


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards