En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 4 februari 2008

Av S - 4 februari 2008 15:44

Helgen var lugn och skön med riktigt härligt vinterväder. :) Massor med snö föll över Gävle och det mesta ligger faktiskt fortfarande kvar. :) I lördags gjorde vi egentligen inte särskilt mycket mer än åkte en sväng till Ikea och drömde lite . ;) På kvällen blev det god mat och film som tyvärr inte var så bra utan bara väldigt skum rakt igenom (I know who killed me). Igår slappades det en del men vi hann också med en runda på gymmet vilket var välbehövligt efter helgens alla godsaker...


Vi har också hittat en  lägenhet som vi är riktigt sugna på. Det är en hel del att fixa med den men å andra sidan är den billig. Den har legat ute på hemnet ända sedan början på januari men tidigare har vi inte reflekterat över den just pga att den såg så sunkig ut. Men så i helgen kom vi på att den faktiskt är exakt likadan som en annan lägenhet som vi var på visning på för ett par månader sedan. Lägenheterna ligger i samma trappuppgång och har precis samma planlösning men det är alltså skicket som skiljer dem åt. Den på visningen var nyrenoverad och i toppskick med nya tapeter, nytt golv och kök osv medan den här har gamla, slitna tapeter och fult plastgolv nästan överallt. Skillnaden är också priset som är 225 000 lägre än visningslägenheten - och så mycket kommer knappast en renovering att kosta. Det som behöver göras är nytt golv i vardagsrummet och de två sovrummen samt nya tapeter/färg överallt. Ev nytt kakel i köket men för övrigt var köket fräscht med nyare kyl/frys, spishäll och rostfri fläktkåpa som jag tycker är så snyggt. :) Badrummet är nyligen stamrenoverat så det var jättefräscht. Det finns flera inbyggda garderober och marsvinen skulle få ett eget rum... Hoho.. :) Det finns balkong i öster-läge (hur bra är det egentligen, ni som kan sånt där?) men tyvärr kommer nog solen att skymmas en del av ett närliggande hus som skuggar. Vi ska iaf på visningen på söndag och vi hoppas, hoppas, hoppas att det inte kommer någon annan och att vi kanske t.o.m kan få den för lägre pris än utgångspriset... Hoppas kan man ju alltid. :)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards