En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 8 februari 2008

Av S - 8 februari 2008 14:04

Idag mår jag inte bra. :/ Vaknade vid 5-snåret imorse och hade ont i huvudet. Konstigt att vakna med huvudvärk, det brukar jag väldigt sällan göra om det inte är migrän på gång... Gick iaf och la mig igen och konstaterade att det var bra att jag är ledig idag. Kl 8 vaknade jag igen, fortfarande ont i huvudet och jag tog två alvedon och gick och la mig igen. Vid 9 ringer Petri och tänkte vara snäll och väcka mig, han visste ju inte att jag mådde dåligt. Somnar om och vaknar vid 10 igen och bestämmer mig för att gå upp, det känns lite bättre i huvudet men jag mår konstigt, illamående på något sätt. Knäpper på datorn och kollar mailen, dricker lite yoghurt och stoppar i en maskin tvätt. Efter en timme mår jag sämre igen och bestämmer mig för att ta min migrän-medicin trots den tidigare alvedonen. Lägger mig för att vila på sängen en stund och somnar. När jag vaknar efter en timme ungefär mår jag dååååligt! Så dåligt att jag måste kräkas. :/ Efteråt kändes det bättre och jag petade i mig en knäckemacka med kaviar och en bit gurka. Är helt matt i kroppen och tar en dusch för att det kanske kan få mig att piggna till, men inte då. Efter duschen mår jag dåligt igen och lägger mig på sängen. Och somnar... Vaknade nyss och nu känns det nog lite bättre iaf. Är öm i magen men jag tror att det är efter de häftiga kräkningarna, helst vill jag sitta ihopkrupen för det gör ont när jag rätar ut mig. Hoppas att det bara var migränen som orsakade det här och inget annat.


Och nu har nästan hela dagen gått, jag som skulle få så mycket gjort idag. Plugga matte och städa burar och handla. :( Måste ta mig iväg till affären snart för det är slut på alla soppåsar som jag använder när jag städar burar och marsvinen måste ha rent idag! Usch vad det är synd om mig. :p

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards