En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 juli 2007

Av S - 7 juli 2007 15:17

Jisses vilken respons det blev på mitt tidigare kattinlägg! Tänk om folk hade lika mycket åsikter om alla mina blogginlägg. ;) 


Kan iaf meddela att vi numer är kattägare. Vi betalade in tingningsvgiften alldeles nyss så om en vecka får vi hämta hem våra små kattflickor. Två brunmaskade birma/siames/ragdoll-knyten. :) Hooo! Känns oerhört stort men va fan. ;) Ibland kan man inte vela hur länge som helst. Nu gäller det bara att införskaffa kattlåda, kattsand, lite leksaker och så ska Petri snickra ett klätterträd. :) Tänkte att om de får ett klätterträd att sitta och titta ut genom fönstret på så kanske de skippar att knalla runt på fönsterbrädan och välta krukor. :p


Marsvinsrummet måste nog kattsäkras också, iaf litegrann. Funderar på om man skulle fixa till en nätdörr av något slag som man kan sätta i dörröppningen. Eller så blir det inga problem alls om man lär de från början. Men det känns ändå som om det kanske vore bra att ha någon form av nät som man kan sätta för när man inte är hemma och har koll.


Jättekul med era kommentarer är det iaf, det känns som om de flesta bara är positiva - både till kattägandet och till att ha innekatter. Skönt att få andras åsikter också, så behöver man inte känna sig som världens elakaste människa som har innekatter.


Jisses... Har nog inte riktigt fattat det än tror jag! Vi ska bli med katter! :D


 


 


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards