En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 12 juli 2007

Av S - 12 juli 2007 20:22

Småkissarna anländer redan imorgon kväll! Petri kom på den eminenta idéen att han skulle åka direkt efter jobbet och hämta dem själv. Han jobbar 5 mil utanför Gävle, och åt rätt håll, så det blir mer ekonomiskt att han åker direkt än att vi åker ända från Gävle på lördag. Så redan imorgon kväll kommer vi att ha katter i huset. Weee! :D


Namn har vi också kommit på nu. Mitt förslag som jag la fram för flera dagar sedan är nu helt godkänt och idag kom jag på ett till namn som Petri köpte direkt. :) Så kissarna går nu officiellt under namnen Siri och Daisy.


Oooo, hur ska jag kunna jobba imorgon kväll. Minutrarna kommer att seeeega sig fram! 

Av S - 12 juli 2007 12:13

Äntligen har jag tagit tag i de sista flyttkartongerna (bara drygt 3 månader efter flytten...) och stuvat ner dem i förrådet. Känns sååå skönt nu! Visserligen är dte några små kartonger kvar men det är Petris så de får han ta hand om, det är en massa gamla papper och tidningar så han får rensa ur det själv. Nu ska jag ta en sväng med dammsugaren och damma lite också så att dte blir rent och fitn här tills kissarna kommer (för då blir det väl stökigt direkt igen... ;) )


Igår var pappa på besök och levererade hö och ny digitalkamera. :) Tack snälla lilla pappa! Flora var som vanligt alldeles öööööverlycklig över att se mig. Lilla skruttan, här glöms inte matte bort i första taget heller. ;) Vi tog en promenad till Gamla Gefle och beundrade de söta gränderna med klättrande rosor och kullerstenar.



Passade också på att besöka Söders zoo som ligger i närheten och det verkade vara en ganska trevlig zoobutik med mycket tillbehör, foder och prylar. Lite marsvin hade de också, mest virvlar. Flora fick en pipiskrokodil och en grön tuggtandborste och jag kunde inte låta bli att köpa tre bollar av olika slag till kissarna - en prasselboll av någon slags foliepapper, en chockrosa mjuk boll med många små trådar som stod rakt ut och en i ett prassligt tyg i lite olika metallicfärger. Jättefina. :) Men nu har de minsann leksaker så att det räcker och blir över. Nu får jag lugna mig ett tag!


Här nedan följer lite bilder på vårt lilla projekt "gör-ditt-hem-kattvänligt". :)








Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards