En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 10 juli 2007

Av S - 10 juli 2007 10:44

Börjar jobba kl 14 idag så jag tänkte försöka få lite gjort innan dess. Har nu stoppat i en maskin tvätt och diskat (+ utfodrat grisarna förstås! Det är göromål nummer ett på morgonen :) ) så nu tänkte jag klä på mig och cykla iväg till Kvantum/Prix/Dollar store en bit bort. Ska hämta ut ett paket på Prix och så tänkte jag titta efter kattsaker på Dollar Store samt handla lite på Kvantum. Tur att alla affärer ligger på samma område.


Vi fick klart klätterställningen igår och den blev jättefin! Men tyvärr så har min kamera lagt av så jag kan inte fota mästerverket förrän imorgon när snälla rara pappa kommer med en ny kamera. :) Vi gjorde också en "tyg-grind" till marsvinsrummet. En ram av trälist som vi stagade upp med ett krysstag och sen häftade fast ett fint blommigt tyg (kolla här) över. Det blev skitsnyggt! Så snyggt att vi funderar på att göra en likadan och hänga upp som tavla på väggen. :) Tills vidare så ska vi fixa en krok på väggen i sovrummet så att man kan hänga upp grinden/tavlan där när den inte används.


Kattlådan är förberedd med sand och står och väntar i badrummet, korgen med filt + leksaker är klar i sovrummet så nu är det snart bara kissarna som fattas. Oj vad jobbigt det är att vänta! Men å andra sidan så behöver vi faktiskt inte vänta särskilt länge alls. Tänk om vi hade tingat dem när de var alldeles nyfödda. DÅ hade det varit lång väntan.


Nej nu måste jag skynda mig så att jag hinner allt innan jobbet! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards