En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 13 juli 2007

Av S - 13 juli 2007 10:17

Ojoj, äntligen är dagen här då vi får hem våra små kissar. :) Petri åker direkt efter jobbet idag och hämtar hem dem. I morse åkte han till jobbet med transportburen i högsta hugg. :) Och min dag på jobbet (jobbar kl 15-20, f.ö rätt meningslöst pass måste jag säga) kommer nog att seeeega sig fram, dessutom kommer jag nog att få vänta ett tag hemma innan Petri, Siri och Daisy anländer. Jasg har ganksa stort tålamod när det gäller det mesta, jag kan sitta i timmar med ett pussel, hålla mig lugn i de flesta situationer även fast stressen börjar krypa på men när det gäller att vänta på konkreta saker som ska hända så är det värre. Tiden går ju såååå saktaaaa då. :p


Borde ta tag i trimningen av de marsvin som ska med till Väddö den 11:e augusti. Jag ska ställa tre rasdjur så jag har lite att göra. Lilla Yalima är ju fortfarande junior och rätt liten så henne kommer jag nog att bli klar med fort, satincresten Eliza Jane tar nog inte heller så lång tid men däremot stora satinhanen Nalle Puh... Puh! säger jag bara! Sen ska även sockersöta Betty Sue med och ställas i pet. Min lilla pärla som är så söt att man kan äta upp henne. Som en skål med yoghurt och honung toppade med två geléhallon till ögon. ;) Ska nog göra rent i några burar idag också innan katterna anländer, även om det egenligen är någon dag för tidigt. Sen åker vi ju bort tiiidigt måndagen den 23:e och blir borta i nästan en vecka och då gäller det att ha alla burarna nystädade så att mamma slipper städa burar också. Så det blir nog lagom om jag städar burarna idag och sedan någon gång i mitten på nästa vecka och sedan på söndagen igen. Lite tätt blir det mellan gångerna men men. Det kan inte hjälpas.


Nej, nu ska jag äta lite frukost och sen vika ihop tvätten som är torr. Ha en trevlig dag allihop och tänk på mig som kommer att lida av att vänta. ;) 



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards