En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 17 juli 2007

Kattlivsuppdatering

Av S - 17 juli 2007 17:52

Det har varit dåligt med bloggandet de senaste dagarna men det är fullt upp här som ni kanske förstår. Småkissar som tar en hel del tid och så massa jobb och grisarna förstås. Kissarna börjar så sakteliga bli keligare men de var väldigt skeptiska de första dagarna. Det är mest bus i deras hjärnor och enda stunderna som det har gått att gosa med dem är när de i princip har däckat av trötthet. ;p Men faktiskt så blir det bättre och bättre, och vi får dem att spinna emellanåt och får också små strykningar kring benen ibland. :)


Jag jobbar sjukt mycket nu och är nu inne på min 5:e arbetsdag på raken (av 7). Slitigt och trist när Petri har semester och är hemma.


Marsvins-SM gick av stapeln i helgen som var och min crestade pew-hona är på väg hemåt. Snälla Ida tar med henne uppåt i landet och förhoppningsvis går det att ordna hämtning så småningom, annars får jag hem henne den 11 augusti från Väddö.


Nej, nu är det dags att ta tag i lite dammsugning, det är väldigt vad kattsand har en förmåga att sprida ut sig... :p Snart får vi besök av Petris kompisar (de som var snälla och donerade kissarna körsbärs-klätterträd) och det blir spännande att se hur kissarna reagerar på nya människor. Hoppas att de inte är så tråkiga att de går och gömmer sig någonstans bara...

 
 
Ingen bild

Weronica

17 juli 2007 20:45

Hejsan!!
Hoppas det går bra med kisselivet!! =)
Ett tips för att få bukt med kattsanden är att lägga en räfflad dörrmatta lite under/framför kattlådan där dom hoppar ur, då stannar gruset på mattan men sen följer det ju alltid med lite under tassarna!!
En såndär kattlåda som är som ett hus med svänglucka på är kanon!!! Skvättskydd + en öppning...=) Kram!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards