En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 1 september 2008

Av S - 1 september 2008 19:28

...att bli sjuk. :( Kände igår när jag åkte hem från Anki efter kataloghäftandet att halsen gjorde ont. Sen gick det fort! När det var dags att sova hade jag så ont i halsen att det nästan inte gick att svälja. :/ Vilket i sin tur ledde till att jag inte kunde sova och att munnen svämmade över av saliv hela tiden. Blä! Usch vad jag hatar att ha ont i halsen. Hellre nyser jag, är snorig och täppt, bara jag slipper halsontet. Har fortfarande jätteont så det återstår att se om det blir någon sömn inatt... Näsan börjar dessutom bli täppt och jag snyter mig en gång i kvarten. Enda fördelen är att man FÅR äta hur mycket glass man vill när man har ont i halsen. ;p 


Petri är iväg och kör motorcykel och jag har varit duktig och diskat och bakat en äppelsmulpaj. Så det blir det när Petri kommer hem igen, självklart med vaniljvisp till. Mums! :) 


Idag var andra visningen på "vår" lägenhet. Förhoppningsvsi hör väl mäklaren av sig nu i veckan så får vi se när budgivningen startar. Åhhh vad jag vill ha den lägenheten! Och det sorgliga är att det inte kommer att bli så. :(


Grisarna mår finfint och det börjar närma sig för Pannacotta att föda nu. Idag är hon på dygn 64. Blazé åkte iväg till Anki på friarstråt igår, har inte hört ännu hur det går men farbror Blazé tar ju det mesta med ro så det har nog gått bra. :)


Har fått små rapporter från Frideborgs nya ägare och hon verkar mycket nöjd med lillstumpan. Tydligen är Frideborg väldigt nyfiken och framåt vilket förstås känns jätteroligt att höra som uppfödare. :) Sånt värmer i hjärtegropen. 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards